A homofóbokat miért bántják ha nem tehetnek róla hogy homofóbok és undorodnak a melegektől?

ma 00:46
Tehát szimpla emberek

Senki sem születik homofóbnak. Azzá válik.
Tehát tehetnek róla.
(Láttál már homofób óvodás gyerekeket? Na ugye.)
A homoszexualitás velünk születik (egyes vélemények szerint). A homofóbia nem. Az tanult dolog. Információszerzéssel, tudással lehet tenni ellene.

A hmoszexualitás súlyos személyisegzavar amit kezeltetni kell.
Egy betegség ami miatt nem kellene gyűlölni azt aki beteg. Nem mindig tehet róla.

Amit 4-es ír az teljesen igaz. Csak éppen maguk a homoszexuálisok okozzák az ellenük irányuló utálatot. Ha otthon, a 4 fal között tartanák a szexuális életük, akkor a kutyát nem érdekelné és nem létezne olyan, hogy homofób. De mivel kiviszik az utcára és reklámozzák, hogy "hát igen, nekem férfiként a f***sz kell az ánuszomba", akkor ne csodálkozzon senki, hogy megutálják őket.
Úgyhogy valóban. Senki nem születik annak, csupán idővel sok embernek hányingere lesz attól, amit le akarnak nyomni a torkán (rossz az, aki rosszra gondol!).

Kerdezo, meg 7.-es, ti ennyire nem tudtok elszakadni masok szexualitasatol?
Heterok eseteben is rogton arrol kezdesz el kepzelodni, hogy a par hogyan eli a szexualis eletet?
Akkor is rogton elkezdesz utalkozni, mert a par egyik tagja nem felel meg az izlesednek, tul kover/vekony/sapadt?
En meg nem lattam olyat, hogy a szexualis szokasaikat toltak volna barkinek az arcaban, nem az utcan dugnak, hanem egyszeruen szeretnek pl. batran megfogni a parjuk kezet az utcan, anelkul, hogy valami egysejtu beszoljon nekik. Vagy szeretnenek hazasodni.
Az a ti fejetekben levo zavar, hogy rogton elkezdtek az emberekrol meztelenul, szexualis aktus kozben abrandozni. :)

Én azért nem szeretem a homofóbokat, mert nem bírom elviselni azokat az idióta embereket, akik primitívek és a saját idióta érveik mögé bújva feljogosítva érzik magukat arra, hogy bunkó, gusztustalan gyökerek legyenek. Ja, és egyébként hetero vagyok, tehát nem az a bajom, hogy ellenem is irányul a fszságuk.
Ki a fszom reklámozza a szexualitást? Mi számít reklámnak? Mert én látok hetero párokat az utcán, látok esküvőket, kézen fogva járkált férfi-nő párost, ismerek XYné nevű embereket. Ez nem reklám? A melegek sem az utcán dugásért küzdenek, nem tudom kinek vannak ilyen tévképzetei. Most az, hogy van egy felvonuláson három idióta és azokat mutogatja a média, az egy dolog. A motoros felvonuláson is vannak idióták, a hagyományörző lovas felvonuláson is, minden felvonuláson, mindenütt ott vannak az idióták? Miért olyan meglepő, hogy az Lmbtq emberek közt is van furcsa vagy éppen kifejezetten idióta? Én például már láttam hetero párt játszótéren a csúszdában szexelni, igen, undorító, helytelen, de nem gondolom ezt, hogy minden hetero pár ott nyomja.... Melegeknél ugyanez. Vannak hülyék, elkerülhetetlen, hogy legyen valamennyi, fe szerintem átlagos értelmi képességekkel rá lehet jönni, hogy nem ez az általános.
Egyébként meg, aki azzal jön, hogy nem akarja látni. Baszki, ez egy társadalom, mindenki lát olyat, ami neki nem tetszik, de nem káros. Mit tudom én, nekem nem tetszik a szandál zokni. Mégse verek meg szandál zoknis embereket, nem köpöm le őket, nem pattogok, hogy hordják a négy fal között, mert nekem nem tetszik,ha esetleg felvonulást szerveznek nem megyek oda vinnyogni, mivel ha nekem nem tetszik valami, és el lehet kerülni, akkor el is kerülöm.

"homofóbok" - vagyis heterók.
Kérdezz meg egyet is, szexelne-e a saját nemével? És hogy reagál rá?
Valószínű hanyinger 1000-rel.
Kérdezz meg egy leszbikust, meleget, szexelne-e a másik nemmel?
Hányinger 1000-rel.
Kitalálhatnának a melegekre is valami szitokszót, amiért undorodnak az ellenkező nemtől.
Nézd meg a leszbikus kategóriát, hogy beszélnek a férfiakról.
Ehhez képest megy itt a lepontozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!