Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A homofóbokat miért bántják...

A homofóbokat miért bántják ha nem tehetnek róla hogy homofóbok és undorodnak a melegektől?

Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 00:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

#11 vitatkoznék.

Én hetero vagyok, de nem vagyok homofób, kikérem magamnak. Nem az a homofóbia, amikor nem szexelsz azonosneművel. Az a homofóbia, amikor kimegy valaki ellentüntetni, köpköd, verekszik, meg akarja tagadni valakitől az azonos jogokat stb. Tehát az, amikor gyűlöletből hátrányos helyzetbe helyezed/helyeznéd a másikat, negatív diszkriminációban részesíted.

Most ha én nem fekszek le valakivel, az nem jelent semmiféle hátrányos megkülönböztetést, diszkriminációt, nem ártok vele a másiknak. Én azt mondom, hogy velem ne csinálja, velem nem jöhet össze az egy dolog. De ezzel én nem azt mondtam, hogy mással, akivel mondjuk mind ketten szeretnék nem jöhet össze, nem vállalhatja fel, nem kaphatja meg ugyanazokat a jogokat mint én.

2021. szept. 10. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
5%

12

Ki megy ellentüntetni az homofóbia?

Úgy indult a verekedés hogy visszaütött.

Jó lenne már tisztázni hogy a homoszexualitás egy személyiségzavar. Utàna van miröl tàrgyalni.

2021. szept. 10. 10:22
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Ja hogy ti b.zizhattok meg betegezhettek embereket, de amint valaki rátok mondja, hogy homofóbok vagytok(mert azok vagytok, ez az igazság), egyből megy a sírás-rívás.😰 Micsoda szitokszó, szegény kis mártír homofóbok... Hát senki nem fogadja el ezeket a kis drága csupaszív embereket.
2021. szept. 10. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
#11 Már épp elég szitokszót talált ki a melegekre a nyomorék fajtád, ne sírd már el magad, mert homofóbnak lettél nevezve jogosan.
2021. szept. 10. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

#13 Jó akkor nem homofóbia ellentüntetni, csak simán idióta, aki ilyen célból a szabadidejét feláldozva odamegy. Komolyan, ki akkora barom, hogy odamegy önszántából hőbörögni valami olyan programhoz, ami nem tetszik neki?

Mondhatom azt is, hogy az ilyen magatartás nem a homofóbia, hanem az idiótaság jellemzője, ha így jobb a lelkednek. :D

2021. szept. 10. 12:43
 16/18 anonim ***** válasza:
2021. szept. 10. 12:58
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
A homofóbok tehetnek róla, hogy azok. A gyűlölet és utálkozás pusztán csak választás kérdése. Ha azt választottad, hogy így viselkedsz, ne csodálkozz, ha elítélnek.
2021. szept. 11. 15:32
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

azért, mert homofóbokkal van pár nagy probléma van:

1, borzasztóan tájékozatlanok, ostobák, lásd 10es válaszoló. azt hiszik, ha nem akarnak szexelni azonos neművel, vagy h aki transznemű/meleg, az azonnal a szexualitásáról akar beszélni + többi baromság.

2,aztán.. én még nem találkoztam kiegyensúlyozott homofóbbal. sztem komoly gond van egy olyan emberrel, aki kimegy ellentüntetni, vagy azzal tölti az idejét, h bebizonyítsa, a transzszexualitás, homoszexulaitás pszichológiai probléma.

2021. szept. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!