Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eddig folyamatosan hangsúlyozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig folyamatosan hangsúlyozta, hogy nem csak szexet akar, most meg erdő szélére akar vinni első randi gyanánt?

Figyelt kérdés

És nem, nem kirándulás vagy túra céljából, mert célozgatott rá, hogy ott nem kell visszafogni magunkat.

Korábban nagyon sokszor írta, hogy őt a szexkapcsolatok nem érdeklik, neki idő kell a szexhez, nem kell tartanom attól, hogy eldob az első szex után. Furcsa volt, hogy ezeket minden beszélgetéskor szóba hozta, de gondoltam majd figyelem a tetteit.

Erre a legutóbbi beszélgetéskor felhozta az első randit, hogy majd sötétedéskor találkozzunk és elmegyünk egy közeli erdőbe, ahol senki nem láthat meg minket. Azt hittem eldobom az agyam, ezért volt nekem olyan furcsa, hogy mintha győzködne, ő csak komoly kapcsolatot akarna? Csajok, ti jártatok már így?

Ezután semmit nem reagáltam.

Amúgy ismerjük egymást nagyjából, egy városban élünk. Ő 33 éves férfi, én 28 éves nő.

2021. szept. 28. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Bele ne menj!! Az én városomban egy látszólag ép eszű, de zárkózott srác ilyen helyen ölte meg a volt barátnőjét, hogy oda csalta el, hogy béküljenek ki! Én még ismerőssel se mennék bele ilyenbe...
2021. szept. 28. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan maradhatunk annyiban, hogy aki első randira a lányt este az erdőbe hívja, annál valami nagyon nem stimmel a fejében.
2021. szept. 28. 23:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Még a 4-6randin is nappal, semleges helyen emberek közt randizunk.

Nem ülünk be idegen kocsiba mert szarul lehet kijönni belőle.

Aki azt mondogatja komolyat akar de szexről beszél vagy randin kezd bizalmaskodni minden ok nélkül dobni kell.

Aki ezeket nem tartja tiszteletben az komolyan se vesz.

2021. szept. 29. 08:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Természetesen eszemben sincs találkozni vele. Azért mentem bele az elején a beszélgetésbe, mert mint írtam nagyjából ismerjük egymást. Egy teljesen átlagos pasi, inkább visszahúzódó csendesebb típus, barátnője talán egy volt, de annak is évekkel ezelőtt vége lett. Mivel teljesen normálisan kezdeményezett, gondoltam miért ne adnék esélyt. De leginkább erre voltam kíváncsi a kérdésben, hogy érdemes felfigyelni arra, ha az illető folyamatosan győzköd, hogy komoly kapcsolatot akar? Olyan gyanús volt számomra.

11-es, szörnyű, amit írtál. :( Igen, sajnos muszáj elővigyázatosnak lenni. Remélem, végképp leszállt rólam a pasi, amióta nem válaszoltam neki, egyszer próbálkozott, azóta csöndben van.

2021. szept. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!