Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam egy nem tetsző dolgot és a lány folyamatosan írogat nekem emiatt. Randizunk egy ideje.Kozos programot tettem át szuletesnap miatt.Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem volt szép,de folyton ezt hallgatom,hogy így nem fontos, úgy nem fontos nekem. Megőrülök ettől. Nem mondom,hogy számítsunk,mert kedvelem,jó vele a szex, de kikeszit teljesen ezzel,hogy túl sok.2021. szept. 15. 08:49
1/5 A kérdező kommentje:
Szakitsunk
2021. szept. 15. 08:51
2/5 A kérdező kommentje:
Ja és ami durva meg,hogy úgy érzem,megfojt, én meg nem vagyok úgy benne ebben az egészben,mint ő,de ő mondta,hogy szerelmes
2021. szept. 15. 08:52
3/5 A kérdező kommentje:
És neki kevés az az idő,amit együtt töltünk,többre vágyik. Sokszor írja,mondja és túl sok
2021. szept. 15. 08:53
4/5 anonim válasza:
Beszélj vele, hogy fontos, de nem CSAK ő a fontos, vannak más barátaid, családod, akik szintén számítanak és akikkel szintén szeretnél időt tölteni. És a közös programot nem lemondtad, csak átszervezted, szóval még csak arról sincs szó, hogy nem akarsz vele lenni.
Amúgy az lehet, hogy legközelebb ha ilyen van, inkább mondd meg neki, hogy van ez a szülinap/bármi esemény, ami ütközik a ti programotokkal, és közösen jussatok dűlőre, hogy akkor most mi legyen, mert lehet az zavarja, hogy kész tények elé állítottad és nem együtt beszéltétek meg.
Ha a szép szóra nem áll le, akkor viszont érdemes átgondolnod, hogy ezt akarod-e valóban, mert ha már most a randizás ideje alatt ilyen, akkor képzelheted mi lenne itt évek múlva.
5/5 anonim válasza:
hat ez kb olyan, hogy o valoszinuleg rendes, komoly kapcsolatot akar, te meg inkabb csak lazat meg szexelgetest. beszelj vele, de eselyes, hogy szakitas lesz a vege elobb-utobb, mert nagyon nem egyeznek az elkepzeleseitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!