Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják ezen az oldalon a nők az Inceleket, hogy kizárólag saját maguk tehetnek róla hogy sikertelenek a nőknél, ahelyett hogy inkább kicsit minket is szeretnének?
Nem lenne egyszerűbb minket is szeretni? Rám pl. az utóbbi 10 évben nem mosolygott őszintén nő....
4,5 éve nem is szexeltem...
F/30
"akik úgy állítják be magukat, hogy csinos, sikeres, intelligens emberek, közben meg itt lógnak"
Miért zárja ki az egyik a másikat? Ha csak sikertelen emberek lennének itt, ki adna tanácsokat? Nem értem a logikád.
Egy sikeres és boldog nőben, akinek rendben van az élete, nincsenek olyan indulatok, mint azokban, akik itt vannak.
Nem fogja a lelkileg sérült embereket gúnyolni, lehordani, mert pontosan tudja, hogy ők mit élnek át. Ha nem tud rajtuk segíteni, akkor figyelemen kívül hagyja, és ennyi.
De itt azt látom, hogy 4-5 fő rászáll egy emberre, és oldalakon át cseszegeti. Egy olyan embert, aki egyébként sincs rendben.
22
Igazad van, ezzel egyetértek.
22: Szerintem se nagyon járogatnak ide valóban boldog emberek. Pláne nem oldalakon át kommentelni, meg bántani másokat.
Az én utáló táboromat is valószíűnleg az kovászolja össze hogy találtak egy látszólag maguknál nagyobb lúzert és élvezettel rugdossák.
Még annyit fűznék ehhez hozzá, hogy van elég rálátásom erre a rovatra.
Jártam olyan nővel, aki megfordult itt, és tudnék neked mutatni egy másikat is, profillal, aki szintén érdekelt itt. Ráadásul feminista is, szóval ő az egyik hangadó, aki intellektuális stílus mögé rejti a heves véleményét.
Ha belegondolok, hogy mennyit vitázhattunk itt anonim módon, a közösségi médiában meg lájkoltuk egymást. 😂
De ő nem tudja, hogy én is ide járok. xD
Tudod Balázs, a legnagyobb gond ott van velük, hogy ők elhiszik magukról, hogy emberileg sokkal értékesebbek, csak azért, mert nekik nincsenek az ismerkedéssel kapcsolatos gondjaik.
Mivel a nők alapból könnyen ismerkednek, ezért ők nem tudják, milyen érzés, amikor egyáltalán nem találnak semmilyen partnert. Azt tudják csak, hogy milyen az, amikor nem találnak nekik megfelelő partnert. A kettő nem ugyanaz!
Lelki vakságuk pedig ott nyilvánul meg, hogy önmagukat empatikusnak hiszik, és természetesnek tartják azt, hogy a mélyebben lévő férfiakat alázhatják. Természetesen anonim módon, itt, névtelenül.
Na mindegy, nem kell velük törődni. Vannak itt az oldalon azért normális nők is.
Te pedig Balázs, szedd össze magad, hajrá, emelkedj magasabbra az életben! Örülnék, ha egyszer olyan írásodat olvashatnám, ahol jó hírekről számolsz be.
Az empátiát már-már tudatossan öltétek ki a nagyközönségből. Csak azoknál működik, akik frissek és naívak az oldalon.
Ha szomszédod sírva jön haza, hogy "ma elütöttem egy macskát" megsajnálod, hogy milyen peches napja volt. Még másnap és utána nap is sajnálod szegényt. De 1 hét után már csak a szemedet forgatod rá, hogy ez vagy direkt csinálja, vagy beteg.
Beleunt itt mindenki az önismétlő önsorsrontó sírásotokba. Ami a tetejébe még nem is "felnőtt párkapcsolatok" kategória, mert egy felnőtt vállalja az életéért a felelősséget, amit ti elengánsan hárítok kb. minedre és mindenkire, és a problémáitok nem is párkapcsolattal kapcsolatosak, mert az pont nincs. Nincs miről beszélni. Olvasni ezeket a kérdéseket olyan, mintha kisiskolások írnák ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!