Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szidják ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidják ezen az oldalon a nők az Inceleket, hogy kizárólag saját maguk tehetnek róla hogy sikertelenek a nőknél, ahelyett hogy inkább kicsit minket is szeretnének?

Figyelt kérdés

Nem lenne egyszerűbb minket is szeretni? Rám pl. az utóbbi 10 évben nem mosolygott őszintén nő....

4,5 éve nem is szexeltem...

F/30

2021. szept. 28. 15:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
99%
Továbbra se értem, mi a meglepő abban, hogy a szex nem jótékonysági célzattal jár bárkinek is. 🤷‍♀️
2021. szept. 28. 15:22
 2/30 anonim ***** válasza:
98%

Nem tudom miért kell hazudozni Balázs és hergelni a tényleg szerencsétlen férfiakat.

Nem mosolygott, mi.

2021. szept. 28. 15:25
 3/30 anonim ***** válasza:
94%

Nem szoktam sértegetni senkit, ennél többre tartom magamat.

Kérdező, mégis miért kéne szeresselek? A szeretet egy mély érzelem, aminek kiváltó oka(i) van(nak). Nem lehet kényszeríteni. Mivel szeretni senki nem fog téged, csak mert te azt szeretnéd, miért szeretnéd, hogy hazudjon neked bárki, hogy szeret, holott nem?

Se a szeretet, se az intimitás, se a bizalom, se a szex, se semmi sem jótékonysági alapon járó dolog. Azt kölcsönösen ki kell érdemelni.

2021. szept. 28. 15:29
 4/30 anonim ***** válasza:
95%

Szeretetet nem lehet kicsikarni. Főleg akkor nem, ha az illető fröcsög a nőkre, pénzéhesnek, felszínesnek állítja be őket majd elvárja, hogy szeressék. Miért? Te szeretnél valakit, aki fröcsög rád?

Nem láttam egyébként olyat, hogy valaki magától elkezdte volna szídni az inceleket, ellenben naponta jönnek kérdések a szemét nőkről....az, hogy alatta a nők megvédik magukat, az teljesen jogos. Bár amúgy feleslges, mert aki egészségesen gondolkozik, az amúgy is tudja, hogy ezek csak frusztráció szülte kérdések. A kérdés irójának meg úgyse lehet megmagyarázni az ellenkezőjét. Szóval felesleges harcok mennek itt, aminek semmi értelmét nem látom...

2021. szept. 28. 15:30
 5/30 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy az itteni, évek óta tartó ámokfutásod alapján nem csoda, hogy nem kellesz senkinek.
2021. szept. 28. 15:30
 6/30 anonim ***** válasza:
98%
fel kene mar fogni, hogy szeretet es szex nem jar senkinek csak ugy szanalombol. meg majd pont azokat fogom szeretgetni, akik lenezik a nememet es csak egy lyukat latnak bennunk max
2021. szept. 28. 15:34
 7/30 anonim ***** válasza:
91%

Túl válogatósak és felszínesek vagytok.

Ha kizárólag a másik belső tulajdonságait és lelkét vennétek figyelembe társkereséskor, akkor nem foglalkoznátok azzal az elhanyagolhato aprósággal, hogy a kiszemeltetek férfi-e vagy nő.

Már így is minden incelnek jutna pár - egy másik incel!

Mint tudjuk csak úgy csurog mindannyiotokból a szeretetre való készség, a végtelen elfogadás és a csodálatos személyiség. És mit tudnak ajánlani a nők? Folytonos nyígást, hogy vegyél BMW-t, hogy legyél izmos félisten, és hogy legyél alfamacso, és még így is megcsalnak a fél faluval?

Sztem mindketten tudjuk hogy mi a helyes lépés az incel közösségnek.

Mutassatok fricskát a felszínes és romlott nőknek, és b..sszatok végre egymással.

2021. szept. 28. 15:41
 8/30 anonim ***** válasza:
0%

''fel kene mar fogni, hogy szeretet es szex nem jar senkinek csak ugy szanalombol.''

Aham, mondja ezt egy nő, hogy a pasiknak nem jár.

De egy nő hányszor van megsértődik, elhagyta a párja, megszánja egy pasi az egyik kocsmában, kiönti a lány a lelkét, és utána már megy is a pasihoz, búfelejtő szexre...

Nekem is volt több ilyen kalandom, csak elég volt hétvégente figyelni, melyik lány kicsit szomorkásabb, arra a rutinosabb pasik már rá is nyomulnak egyből...kihagyhatatlan ziccer

2021. szept. 28. 15:47
 9/30 anonim ***** válasza:
95%

8

Nem mi tehetünk róla, hogy vannak olyan pasik akiknek mindegy csak lyuk legyen, míg a nők nem feltétlen így működnek.

2021. szept. 28. 15:48
 10/30 anonim ***** válasza:
94%

"Nem lenne egyszerűbb minket is szeretni?"

Hát téged speciel kimondottan nagy kihívás lenne szeretni a színarany személyiségeddel.

2021. szept. 28. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!