Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira virág a fiúnak?
Első randink lenne. Arra gondoltam, hogy vinnék virágot a fiúnak, valami szépet, mert ő is nagyon szép.
Ti mennyire örülnétek neki? Nagyon gáz lenne? Nem szeretnék semmit sem elszúrni.
#20!
Te nem ertelmezed a kérdést, nem a kertészkedésen van a hangsúly, hanem a randin!!!! Mit szólnál hozzá ha te mennél randira és kapnál egy virágcsokrot a nőtől? Tudom hogy azt írod hogy örülnél neki, de valójában döbbenten állnál egy csokor virággal a kezedben és néznél ki a fejedből. Az szép gesztus apudtol hogy virágokkal foglalkozik!
#21 Adtam már a pasimnak virágot (egyszer megemlítette, hogy szeretne valahonnan egy szép csokrot a szobájába), pedig még csak legjobb barátok voltunk (nálam a barátság mélyül szerelemmé, nem tudok csak úgy szerelembe esni - azokat a bandázásokat akár randinak is tekinthetjük)
Mai napig megvan, kiszárítva.
Lehet újdonság számodra, de nagyon sok esetben felnőttkorban diagnosztizálják, főleg ha magasan funkcionáló az illető. Nem egyeznek senkinél a tünetek, sem a súlyossága. Nem feltétlenül kell csapkodó meg non-verbálisan kommunikáló gyermekre gondolni.
Nem igazán értem, hogy miért szükséges ennyire agresszíven hozzászólni valamihez. Nem akartam rosszat, jó szándék vezérelt. Pusztán örömöt akartam okozni valakinek. Nem voltam biztos benne, ezért kérdeztem itt, hátha tudtok segíteni.
#23 Idióta. Autizmus mindig volt*, csak mostanában kezdték el elfogadni. Pont a hozzád hasonló gyökerek miatt megy ilyen lassan.
*Angliában, és még pár helyen hatalmas hiedelem övezi a tündéreket, akik néha elcserélik a gyerekeket. Az "új" gyerek hirtelen furán kezd el viselkedni - emberszerű, de valami mégsem teljesen oké vele.
Ismerős?
Kedves kérdező, nagyon aranyos vagy, ne hagyd, hogy megbántson 1-2 bunkó komment! :)
Valóban nem jó ötlet virágot vinni, de ne aggódj, hogy majd elrontod a dolgokat. Főleg pár randi után már semmi sem lesz gáz, és ha megfelelő a srác, akkor úgy fogsz neki tetszeni, ahogy vagy! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!