Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira virág a fiúnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira virág a fiúnak?

Figyelt kérdés

Első randink lenne. Arra gondoltam, hogy vinnék virágot a fiúnak, valami szépet, mert ő is nagyon szép.

Ti mennyire örülnétek neki? Nagyon gáz lenne? Nem szeretnék semmit sem elszúrni.

2021. szept. 27. 08:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem firtatom ki milyen nemű a kérdésben, mert lényegtelen.Első randira, főleg, ha nyilvános helyen találkoztok egyáltalán nem jó ötlet virágot vinni.Még ha értékeli is a virágot, sok vele a nyűg.Csak hurcolnia kell magával, nem tudja hova tenni.Meg aztán lehet nem is örülne neki, mert kellemetlen lenne számára, vagy mégsem jössz be annyira, stb.
2021. szept. 27. 10:09
 12/30 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor nem viszek neki semmit. Tényleg elég kellemetlen lenne, arra nem is gondoltam, hogy fognia kell majd végig. Csak kedveskedni szerettem volna.
2021. szept. 27. 10:12
 13/30 A kérdező kommentje:
Egyébként én vagyok a lány, így még kellemetlenebb a dolog, nem igaz? Tényleg jó hülye ötlet volt, de még jó, hogy kisegített a gyakori népe.
2021. szept. 27. 10:14
 14/30 anonim ***** válasza:
78%

Maga a virág a férfinak az gáz. Egy 13as villáskulcsnak jobban örülne és még hasznos is :D

Jobban jársz ha kedves vagy, azt nagyon tudjuk értékelni, nagyon kevés lány kedves.

2021. szept. 27. 10:16
 15/30 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem akartam volna ezzel rosszat, azt hittem aranyos ötlet. A környezetemben mindig minden fiú/férfi zoknit, kávét meg csokit kap, meg nem igen hallom, hogy dicsérnék őket. Azt hittem hogy ezzel egy kicsit több örömöt tudnék okozni. Most kicsit elszomorodtam, remélem majd a későbbiekben nem szúrom el a béna ötleteimmel.
2021. szept. 27. 10:19
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

Uram isten kérdező, hány éves vagy? Olyan 12 körül tippellek. Ha annál több, akkor nagyon rá kéne feküdni a szocializációra, mert ez nagyon gáz.

Vagy trollkodsz, itt gyakorin ugye az sem kizárható.

2021. szept. 27. 10:32
 17/30 A kérdező kommentje:
Én sajnos tényleg ilyen vagyok. Egy ideje járok orvoshoz is, ő autizmusra tippel, csak kivizsgálva még nem vagyok, nagyon hosszú a várólista. Nagyon nem megy ez nekem, de igyekszem.
2021. szept. 27. 10:39
 18/30 anonim ***** válasza:
36%

Ezért ne húzd le magad, majd belejösz az ötletelésbe.

Vannak nők akik jó ötletnek tartják felrugni a házasságot némi pillangók után kajtatás miatt aztán lelkileg összezuhanva visszakönyörögni magukat. 😂

2021. szept. 27. 10:43
 19/30 anonim ***** válasza:
65%

Azonos neműek nem visznek virágot egymásnak, nemhogy hetero randin a nő vigyen virágot! Ilyet sem hallottam még 😂😂. Tisztára vicc az egész, nem randi lenne hanem bohózat 😁😁.

Hány éves vagy, 10?

2021. szept. 27. 12:07
 20/30 anonim ***** válasza:
72%

"Jaj ne, a virág az feminim, ha megfogom megszállnak a bzibacik!"

Nevetséges, amit néhány férfi megtesz a törékeny maszkulinitása megóvása érdekében :D

Közben édesapám (hetero, férfias férfi) meg boldogan nevelgeti a növényeit, mert ez a hobbija. Pedig ő tényleg távol áll a homoszexualitástól.

2021. szept. 27. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!