Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért visztek ajándékba randira a lánynak virágot vagy csokit?
Figyelt kérdés
Egyiket sem szeretem, ráadásul a virág zavaró, egész idő alatt nem tudom hova rakni, csak lefoglalja a kezem. Csokit pedig soha nem eszem, így totál felesleges. Egyéb dolog is az, ilyenkor annyira kellemetlenül érzem magam, hogy én nem adok semmit.2020. okt. 22. 11:10
1/23 anonim válasza:
Azért mert van aki meg szereti és jól esik neki ha gondolnak rá.
2/23 A kérdező kommentje:
Nekem az bőven elég, ha a pasi érdeklődő ès érzem, hogy valóban figyel rám.
2020. okt. 22. 11:13
3/23 anonim válasza:
Szerintem manapság kevesen visznek.
4/23 anonim válasza:
Mert nyomi vagyok.
(Na jó, az az igazság hogy nem szoktam vinni soha. Mert nyominak tartom, hogy vigyek. Rossz ötlet az ajándékozás mielőtt összejönnénk.)
5/23 A kérdező kommentje:
Ezek szerint én fogtam ki több ilyen pasit, aki hozott. Zavaró, felesleges, úgy érzem ilyenkor én vagyok a szemét, hogy ő költ ràm, én pedig nem mindenkivel akarok második találkozót.
2020. okt. 22. 11:28
6/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép gesztus. Ebből is látszik vannak még figyelmes, kedves férfiak. Úgy látom már ez is baj némelyik nőnek.
7/23 anonim válasza:
nagyon szép lány lehetsz, ha rögtön megakarnak fogni egy kis kedveskedéssel. A legtöbb pasi nem töri magát ennyire első randin, csak simán találkoznak. De ha nagyon tetszik nekik valaki, akkor odateszik ők is magukat.
8/23 anonim válasza:
Úristen, miről beszéltek? Egy párhuzamos világba kerültem?
A csajozáshoz nem értő, szerencsétlenke srácok visznek csak ajándékokat a randira. Ez kb a csajozás nulladik szabálya, amit jó esetben olyan maximum 20 éves korára megtanul egy férfi, hogy nem viszünk ajándékokat a randira.
9/23 anonim válasza:
Ha ilyen szerencsétlen vagy ilyen téren, hogy neked mindig visznek, akkor légy karakán!
Mond meg mielőtt találkoztok, hogy légyszíves ne hozz randira semmi, csak magadat..
10/23 anonim válasza:
Első randira nem viszek semmit, ha van második, akkor oda egy szál virágot, oszt' jónapot. Ha az első randi nem sikerül valami jól, akkor mindkettőnknek kellemetlen az ajándékozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!