Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az utcán ismerkedésről?

Figyelt kérdés
Vagy rögtön elhajtjátok aki fel akar szedni az utcán?
2021. szept. 25. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Elhajtom. Vagyis inkább ignorálom. Az elhajtom agresszív, azt meg nem akarom, hogy leszúrjanak.
2021. szept. 25. 20:48
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Mit értesz ezalatt? Ha 10 perce szemezünk nem hajtalak el, ha észre sem vettem, hogy létezel, és odajössz, akkor esélyed sincs.
2021. szept. 25. 20:50
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Annyiban van különbség, hogy sokkal kevesebb tényező befolyásolja a döntést: csak a külső megjelenés és az az első pár mondat. Valahol hízelgő is, hogy annyi nő közül az illető pont engem szólít meg. Persze csak szeretném azt hinni, hogy különleges vagyok és azért.
2021. szept. 25. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Én soha nem mennek bele ilyenbe, de vannak lányok, akiknek bejön.
2021. szept. 25. 20:55
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

"Valahol hízelgő is, hogy annyi nő közül az illető pont engem szólít meg."

Engem pont ez taszít. Semmi alapja a szimpátiájának, csak a testem.

2021. szept. 25. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Igazad van 5-ös. De talán lehet azt úgy is tálalni, hogy nem érzed magad egy darab húsnak, ennyiben számít az amit mond.
2021. szept. 25. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen férfiak a kéregetőkkel egyenértékűek. Meglát, odamegy, elmondja a betanult mondókáját, várja a csodát, anyázik egyet, aztán megy a következőre.
2021. szept. 25. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

ha csak ugy random odajon hozzam valaki, az inkabb kinos.

vannak sracok, akik kb kiallnak a noket lesni es minden kicsit is normalisabban kinezot egybol megrohamoznak, ez olyan ketsegbeesett es gaz. olyan erzetet kelt, hogy mindegy neki, csak valaki jojjon mar ossze, aki egy fokkal szebb a kiszel tundenel. ezen kivul nem ismerkedni vagyok az utacan, alatlaban megyek a dolgomra, esetenkent meg sietek is, a hatam kozepere nem kivanok egy kanos idegent. mondanom sem kell, altlaban a legalja arcok szolitanak le utcan.

2021. szept. 25. 21:06
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok ellene, de ahogy mások is írják, nem mindegy hogy hogyan.

Nem mindegy hogy van-e előzménye, pl kölcsönös szimpatia jelei, vagy tényleg letámad kb.

2021. szept. 25. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem, köszi
2021. szept. 25. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!