Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érinti az önbizalmatokat, hogy amikor youtuboztok,közösségi médiáztok,annyi sikeres embert láttok és rájöttök, ti semmiben sem vagytok kiemelkedőek?
Figyelt kérdés
Nem csak sztárokra gondolok, vannak szép csinos hegedűművészek, tehetséges fiatal alkotók, festők, vagy csak szép testű fitneszesek, emberek akik jó sakkozók, vagy aktivisták, szóval sok sok ember, akik nem csak szépek és fiatalok, de okosak, szorgalmasak, tehetségesek es emlékeztetnek arra, hogy te csak a kanapén döglöttél 10-20-30 évig és nem vitted semmire...2021. szept. 25. 19:39
11/13 anonim 

válasza:

Meg tök jo lehet olyam caatornakbol meggazdagodni hogy kindertojas kicsomagolos.
Ez Amerika...ott ebbol rendesen penz van
12/13 anonim 

válasza:

Sehogy. A yt-n sem követek sztárokat vagy olyan arcokat. De mondjuk pl. köböl anitánál sem azt néztem, hogy modell és műsorvezető és neki mennyire jó, hanem úgy tekintek rá, mint egyik anyuka a másikra, és innentől sajnálom is egy picit, mert egyedül maradt terhessen és hamar vissza is kellett mennie dolgozni, így hogy én is megéltem az anyaság ezen szakaszát úgy érzem egyetlen anyának sem szabadna egyedül maradnia főleg a gyerekágyas időszakban és sajnálom, hogy olyan hamar vissza kellett mennie dolgozni, mert a pihentetőbb résznél kezdi el élvezni az ember az anyaságot és neki ezen is osztoznia kell a munkával. De ugyanakkor meg tisztelem is a döntéséért és az erejéért.
13/13 anonim 

válasza:

Engem sem érint sehogy, mivel semmi okom panaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!