Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vonzanak, vagy inkább tartotok a sikeres, céltudatos, önálló nők(től)?
Ha tenyleg jol nezel ki,mindegy milyen arogans vagy elviselhetetlen vagy. (Tapasztalat.)
Ha ugy latod felnek,akkor nem nezel ki eleg fullosan. Javits a kulsodon.
N
Alapvetően szeretem az önálló nőket, sokkal jobban, mint a piócaként tapadó kapcsolatfüggő, önállótlan csajokat.
Én is önálló, céltudatos fickó vagyok.
De.
Azért vannak igényeim, amik egyébként egyáltalán nem túlzóak, viszont ha ezek az alapvető igényeim látják a kárát annak, hogy a nő nagyon-nagyon önálló, akkor offos lesz elég hamar.
Egyébként nem kell nagy dolgokra gondolni, kb. kielégítő szex, és hogy megbízhassak benne és számíthassak rá.
Egyértelműen vonzana, de tapasztalatom szerint ilyen nő nem létezik :)
Mindig talpraesett nőt keresek, aztán az elején kiderül, hogy egyedül egy csomag papírzsepit sem tud kinyitni, aztán jön a nyavalygás, "segíts, csináld meg" és lépek is.
30/F
A barátnőm ilyen, bár bizonyos céljainak még az elején jár, de látszik rajta az igyekezet. Mindenképpen tetszik, másmilyen partnert el se tudok képzelni. Miért tartanék egy önálló és sikeres nőtől, aki még jól is néz ki? :D
29F
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy nő nem osztja meg a dolgait úgy egy férfivel, mint ahogy egy férfi egy nővel. Szóval ebből a férfinek semmi előnye nem lesz sacc. Max csak feszkó abból, ha a nő tőle is ezt várná.
Itt jól ki is jön, hogy szerintem ezért más ez a két nem esetében.
Én nem félek az ilyen nőktől, de nem kezdeményezek, mivel nem akarom kiröhögtetni magam. Ő áll felettem mindenben.
Nem adom be az önéletrajzomat sem olyan helyre, ahol esélytelen, hogy megfeleljek az elvárásoknak, de ha egy fejvadász keres meg, hogy szeretné, ha nekik dolgoznék, akkor azt megtiszteltetésnek veszem.
Illetve egyetértek a 9-essel, egy ilyen nő elvárja, hogy a férfi is legalább egy szinten legyen vele, tehát ha ő évente 2 milliót költ nyaralásra, akkor a férfinek is férjen bele a büdzsébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!