Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző a férfiakra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a férfiakra a céltudatosság, határozottság, magabiztosság, döntésképesség?

Figyelt kérdés

Csak mert a nők 99 százaléka ezt elvárja....

Én tudom hogy ezek hiányoznak belőlem, sok férfi társam hasonló módon hiányoznak nekik ezek a tulajdonságok. Valahogy úgy érzem nem egyezik a kínálattal a kereslet... Sok nő egyedül fog így maradni ezek szerint?

2020. jan. 27. 08:48
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem. A nők 99%-a talál magának FÉRFIT. TE fogsz egyedül maradni, ha nem állsz a sarkadra! Légy FÉRFI! Nem olyan nehéz!
2020. jan. 27. 08:53
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

Életképtelen vagy akkor.

L

2020. jan. 27. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Rám teljesen. Találok minden ujjamra nőt, kukázok is heti 15-20-at alsóhangon. Csak egy érdekel, csak ő.
2020. jan. 27. 08:59
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagy véletlen egy páva shoping man? :D

Az a típus aki bemegy a boltba, és mit is vegyek.. ez is tetszik...

Nos az élet pont ugyan ilyen.

Én tudom mit akarok, mit akartok elérni, megszerezni. Nevezheted férfiasságnak, céltudatosságnak, teljesen mindegy.

2020. jan. 27. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

Lehet, hogy pl egy huszonévesnél jelentkeznek ezek a tulajdonságok, de nem a megfelelő területen. Sok ember mutatja magát belevaló tökös gyereknek, de pont az élet azon területén, ahol amúgy is jelentéktelen felelősséget kell vállalnia. Szóval nem szívesen bíznám sokakra akár csak a szobanövényem is. Ami egy kaktusz.

De ha nem lenne olyan a párom, amilyen, lett volna ezer jobb dolgom egy kapcsolatnál valami szar emberrel, mert egyesekkel ellentétben nekem nem akörül forog az életem, hogy kapcsolatban legyek akármilyen emberekkel és nem élem meg tragédiának, ha mondjuk 15 éves koromtól 15-20 éven keresztül válogatva találom meg azt az embert, akit méltatnék közös életre.

2020. jan. 27. 09:04
 6/10 anonim ***** válasza:
23%

Nekem fontos és nem kell egy nyuszi.

Amúgy van azért ilyen férfi.

N27

2020. jan. 27. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
5%
És az elsőnek igaza van!
2020. jan. 27. 09:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor a férfiak többsége ilyen?
2020. jan. 27. 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:
26%
Persze, megszólalni nem mernek meg mind szétcsalódta már magát de az h végiggondolják h 10-20-50 nő elutasit akk min változzak, neem, egyiknek se kellek, leszek önsajnis gyk-s hisztis incel. Pff.
2020. jan. 27. 09:20
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
Nézd, én ezeket nem a férfiaktól várom el, hanem egy felnőtt ember számára szerintem ezek fontosak, aki nem akar a langyos szarban ücsörögni élete végéig. Szükséged van rá munkában, hivatalos ügyintézésnél, ahhoz, hogy ne verjenek át, hogy ne sózzanak rád valamit, amire semmi szükséged... a társkeresés csak egy a sok közül, ahol hasznodra válnak ezek a tulajdonságok.
2020. jan. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!