Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a férfiakra a céltudatosság, határozottság, magabiztosság, döntésképesség?
Csak mert a nők 99 százaléka ezt elvárja....
Én tudom hogy ezek hiányoznak belőlem, sok férfi társam hasonló módon hiányoznak nekik ezek a tulajdonságok. Valahogy úgy érzem nem egyezik a kínálattal a kereslet... Sok nő egyedül fog így maradni ezek szerint?
Nem vagy véletlen egy páva shoping man? :D
Az a típus aki bemegy a boltba, és mit is vegyek.. ez is tetszik...
Nos az élet pont ugyan ilyen.
Én tudom mit akarok, mit akartok elérni, megszerezni. Nevezheted férfiasságnak, céltudatosságnak, teljesen mindegy.
Lehet, hogy pl egy huszonévesnél jelentkeznek ezek a tulajdonságok, de nem a megfelelő területen. Sok ember mutatja magát belevaló tökös gyereknek, de pont az élet azon területén, ahol amúgy is jelentéktelen felelősséget kell vállalnia. Szóval nem szívesen bíznám sokakra akár csak a szobanövényem is. Ami egy kaktusz.
De ha nem lenne olyan a párom, amilyen, lett volna ezer jobb dolgom egy kapcsolatnál valami szar emberrel, mert egyesekkel ellentétben nekem nem akörül forog az életem, hogy kapcsolatban legyek akármilyen emberekkel és nem élem meg tragédiának, ha mondjuk 15 éves koromtól 15-20 éven keresztül válogatva találom meg azt az embert, akit méltatnék közös életre.
Nekem fontos és nem kell egy nyuszi.
Amúgy van azért ilyen férfi.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!