Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy céltudatos, sikeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy céltudatos, sikeres férfinak imponáló az, ha egy nő szintén céltudatos és sikeres, illetve sokat tesz a mindennapokban az üzleti céljaiért?

Figyelt kérdés
Most olyan férfira gondoljunk, aki már tényleg nagy sikereket ért el az életben, és a mindennapjai arról szólnak, hogy tovább vigye ezeket a sikereket, fejlődjön. Én is ilyen vagyok, csak én sokkal kisebben csinálom ezt, én is letettem már az asztalra ezt-azt, de még közel sem tartok olyan szinten, mint ő. Viszont az én mindennapjaim is erről szólnak. Hogy fejlődjek, fejlesszem magam és a vállalkozásomat. Ez imponáló lehet a férfinak, vagy inkább nem, mert inkább olyan nőt szeretne aki a háztartást viszi meg a gyerekkel foglalkozik míg ő dolgozik? Ő 10 évvel idősebb nálam. Én 29 vagyok.
2021. szept. 25. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel mi nem ismerjük, te meg igen, mondd meg te!

Mindkét férfitípusra van sok példa, de csak az tudja ezt róla, aki ismeri.

Viszont te gondolom nem leszel háziasszony holnaptól, ha neki az kell, tehát vagy így jöttök össze, vagy nyomsz egy újratervezést.

2021. szept. 25. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Részben igen, de nagy harc várható köztük, pont a küzdőszellem azonossága miatt.
2021. szept. 25. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Az becsülendő, ha a nő önállóan is "életképes" és nem élősködni akar, vannak céljai.

De ha a férfi családban gondolkodik, akkor fontos, hogy ez ne menjen a család rovására. Nem azt mondom, hogy a nő házi cseléd legyen. Viszont az nem működik, hogy gyerek(ek) mellett is napi 10-12 órát gürizik, miközben a férfi annyit keres, hogy a nő bevétele (még ha havi millós összegről is van szó) nem oszt, nem szoroz.

Szóval itt szerintem az a nagyon fontos, hogy a nő (is) megtalálja az egyensúlyt a munka és magánélet között. Ha karrierista p.csa, akkor az ugyanúgy baj, mintha szoli-műköröm anyuka lenne.

A párkapcsolat és család csapatsport, nem egyéni szám!

33F

2021. szept. 25. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem muködik. Saját tapasztalat is és másoknál is láttam. Egy kutató tanárnőm elvált, pedig ott a férfi támogató volt, de nem bírta sokáig. Vagy ott van varga judit az élő példa, felváltva léptekhátra egyet a másik miatt, férje is volt háztartásbeli, most meg hogy miniszter lett, férje besokallt mert csak egy igazgató szintre tudta vinni mellette.de nalunk is ez volt, csak forditva, mi is elvLtunk, de nalunk azert mert firditva volt. Ferjem nem hagyott nekem idot es teret, magat tolta elore, az en karrierem meg tonkrement.
2021. szept. 26. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!