Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ki nem állhatom a feministákat, akkor a nem feminista nők is utálni fognak ha ezt elmondom nekik?

41 évesen, sőt 60 évesen is remekül fogok kinézni:)
Vannak feltűnően jóképű vagy szép bácsikák és nénikék, én is közéjük tartozom majd. Lehet, hogy nem megdugni akar a világ elsősorban, csak rácsodálkoznak az emberek, hogy milyen jó ránézni, de nekem ez bőven elég. Most is elég lenne.
Te nem csodálkozol rá idősebb emberekre nemtől függetlenül, hogy milyen jól néznek ki? Mert én szoktam, és ahogy észreveszem, rengetegen szoktak.
Itt mellettünk lakik egy nagyon elegáns, szép, jó kisugárzású 50es nő, csillámló fehérre festett rövid hajjal. Jó ránézni és elképesztően fest, ha kiöltözik, sokan utána fordulnak nemtől függetlenül. Ezt elérni bőven elég, már huszonévesen is:)

#31 Feleslegesen vitázol vele, az olyan retardáltaknak, akiknek a nő csak szexuális tárgy és nem tudják,mi az a belső érték, csak addig vagy értékes, amíg szép és fiatal vagy.
Az a vicc, hogy miközben ők elvárják, hogy ne a külsejüket nézd hanem a belső értékeiket, nekik ilyenek nincsenek és ők sem látják meg ezeket.
Az is vicc, hogy azt hiszik, hogy a feministák gyűlölik a férfikat, és ahhoz is buták hogy tudják, a feministák kb 5%-a ilyen elvakult, de ugye ők csak a buta általánosításhoz értenek.
Nem, nem gyűlöljük a férfiakat, mi csúnya feministák, hanem szeretjük. Annyira, hogy szerintünk oké, ha egy férfi sír, oké, ha főzni jobban szeret mint autót pucolni. Az is oké, ha egy családban úgy beszélik meg, hogy apuka marad otthon a babával, mert anya jobban keres. Két ember dönti el, nekik mi fér bele milyen a kapcsolat.
De a gyűlölködő, sárdobáló buta embereket nem szeretjük. Hát ez van, nyuszifül.

Az a baj az ilyen kérdésekkel, hogy kb. mindenkinek ez az asszociációja:
feminista ok
femináci rossz
Viszont a kérdés, hogy kinek hol kezdődik a femináci? Van, akinek már egy nő, aki szimplán nem akarja borotválni a hónalját egy "mocskos, leszbikus femináci, hogy merészeli nem azt tenni élete értelmének, hogy a férfiak számára dughatóan nézzen ki". Ugyanígy, van aki szerint az is már femináci, aki azt akarja, hogy a férfiak végezzék el a házimunka felét, a nők is keressenek ugyanannyit, mint a férfiak, stb. Engem is sokan tartanak "radikális feministának", csak mert mertem férfiakkal közölni, hogy nem gondolkodnak logikusabban, mint a nők, akármennyire is szeretnék ezt hinni. Most ha te engem emiatt lefeminácizol, gondolom a nálam kevésbé feminista nők is otthagynának, mert ezzel őket is butának nevezed.
Mellesleg az, aki szerint egy férfi sem akarja a nőktől elvenni a mostani jogaikat, nem töltött elég időt az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!