Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy reagálnátok, ha első randin a nő megkérdezné, feministák vagytok-e?
Semmit. Beszélgetnék vele a témáról, hogy mit hogyan lát. Alapvetően nincs bajom magával a feminizmussal.
Azzal már sokkal inkább, ha egy nő manapság veri az asztalt, hogy ők mennyire el vannak nyomva.
Megkérném, hogy definiálja a feminizmust.
Ha a nemek közötti jogegyenlőséget jelenti, akkor az vagyok, ha nemi kvótát, pozitív diszkriminációt, férfigyűlöletet és hasonlókat, akkor nem.
Az attól függ milyen aspektusban. A natúr, eredeti feminizmussal semmi baj nincs, támogatandó. De több alágazata is van ami viszont szerintem elmebajos. Az olyan szélsőséges irányzatait utálom ahol ilyen sziporkázásokat hallani/olvasni... Mind létező példa, fórumokon chat-oldalakon futottam beléjük, igaz ebből az egyik nő a himnuszokat is betiltaná, mert "nacionalista érzéseket szül"
"A (heteroszexuális) fehér férfi minden baj forrása a földön!!!" (Akkor miért randizunk, ha ennyire utálod ami vagyok?)
"A fehér férfiak mindenkit elnyomtak X éven át, most X évig kellene bűnhödniük emiatt!" (??? Most tőlem teljesen független emberek bűnei miatt bűnhödjek én? Még az őseim között se voltak rabszolgatartók vagy kizsákmányoló mágnások, nem értem ezt a kollektív büntetést-dolgot)
Illetve olyan feminista alágazatok amik csak a nőkre hátrányos dolgo ellen küzdenek, de hangosan röhögnek és tiltakoznak, ha a férfiakra káros dolog ellen lépnek fel valahol. Igaz ezen alágak követői sima férfigyűlölők és sokuk látens leszbikus. Ami nem baj, csak nem így kellene levezetni.
Azt mondanám, nem vagyok feminkista, de azért nem is rabszolgát keresek.
A kettő közt vagyok valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!