Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ki nem állhatom a feministákat, akkor a nem feminista nők is utálni fognak ha ezt elmondom nekik?
Figyelt kérdés
Márpedig el fogom mondani őszintén, ha erre terelődik a téma.2021. szept. 24. 10:55
21/33 anonim 

válasza:

A feminizmusnak semmi köze a férfigűlölethez.
22/33 anonim 

válasza:

"nem feminista nők"
Ez milyen? Ismered a sztorit, a beka es a skorpio esetet? A skorpio is azt mondta, hogy o bizony nem feminista no.
A feminizmus a nokon futo oprendszer....
37F incel
23/33 anonim 

válasza:

Utálod a feministákat? Csak nem bántottak? Elvették a jogaidat? Megtiltották, hogy tanulj, egyetemre járj, szavazz, dolgozni menj? Ja, várj, azt a férfiak tiltották meg a nőknek évszázadokon keresztül. A csúnya feministák meg kiharcolták ezeket a jogokat a nőknek is. Ezzel neked amúgy mi a problémád? Mert ha neked ezzel konkrétan problémád van, szerintem a társadalomban sincs helyed, nem hogy normális nő mellett.
24/33 anonim 

válasza:

Azokat a feministákat, akik átestek a ló túloldalára és akik miatt a férfiaknak kezd elegük lenni a nőkből, én sem bírom. Azok vagy leszbik, vagy életükben nem jutott nekik férfi, és így vezetik le a sok frusztrációt. Elég megnézni, hogy néznek ki :D
25/33 anonim 

válasza:

Hát így sosem lesz nőd, babám.
Jó farokverést!
26/33 anonim 

válasza:

#24 És ha valaki nem úgy néz ki, ahogy neked tetszik, máglyára vele, világos...
27/33 A kérdező kommentje:
Köszi a sok személyeskedő választ. Bebizonyítottátok, hogy ti feminácik tényleg az emberiség legalja vagytok. Akik normálisan válaszoltak, azoknak köszönöm.
2021. szept. 24. 23:27
28/33 anonim 

válasza:

Igen nyuszika, ezen az oldalon a npk szoktak személyeskedni. ja nem! Ti fossátok magatokból a szart reggeltől estig.
29/33 anonim 

válasza:

Én voltam a 18as, a 24esnek üzenném, hogy nekem itt 1000x mondták már, hogy miattam utálják a nőket, femináci vagyok, meg feminista(egyik sem, sok esetben pont az ellentéte) huszonéves vagyok és feltűnően jól nézek ki.
Ha nem anonim fórum lenne, senkinek eszébe nem jutna rólam ilyesmit feltételezni hosszú hajjal, sminkben, lenge nyári ruhában és cukin:) A véleményünk nem látszik a külsőnkön.
30/33 anonim 

válasza:

41 evesen mar az uveges is atnez rajtad, cukika :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!