Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ki nem állhatom a feministá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ki nem állhatom a feministákat, akkor a nem feminista nők is utálni fognak ha ezt elmondom nekik?

Figyelt kérdés
Márpedig el fogom mondani őszintén, ha erre terelődik a téma.
2021. szept. 24. 10:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%
De minek pörögsz ilyeneken egyáltalán? Én konkrétan leszarom ezt a feminista / nem feminista témát. Kölcsönös tiszteleten és szereteten alapuló kapcsolatban élve kb. mindegy, hogy ki mit gondol erről. A nőknek inkább az lehet benned visszataszító, hogy ilyen faxságokon pörögsz.
2021. szept. 24. 12:02
 12/33 anonim ***** válasza:
98%
Elég nagy red flag ha valaki utálja a feministákat. A feminizmus az egyenjogúságért küzd. Ha ezt nem támogatja a pasi akivel ismerkedek, akkor az ismerkedés nagyon rövid úton be is fejeződik. Nyilván mindenhol vannak szélsőségek. Ha a feminácikra gondolsz, azt meg tudom érteni, szerintem sem kell átesni a ló másik oldalára. De azért ne vegyük már őket egy kalap alá.
2021. szept. 24. 12:06
 13/33 anonim ***** válasza:
66%

Ki a feminaci?

Itt a gyk-an az, aki:

1. Nem ért egyet az agymosott hulyesegekkel

2. Nő

2021. szept. 24. 12:13
 14/33 anonim ***** válasza:
97%

Az a baj, hogy aki utálja a feministákat, az gyakran a saját kudarcait vetíti bele egy-egy elképzelt vagy felnagyított ellenségbe (kb. a homofóbiához hasonlóan). Az pedig elég sokak szemében eléggé visszataszító hozzáállás.

Amúgy a legtöbb embernél vannak olyan dolgok, amikben nem ért egyet a feminista mainstreammel, illetve maga a feminizmus is elég sok, egymással vitázó ágazatra bomlott, na meg nyugaton amúgy is divatszó lett belőle (ott gyakorlatilag bárki, aki egy kis jó pontot szeretne mások előtt, magára süti, hogy feminista). Szóval sokkal szimpatikusabb, aki egy amúgy is homályos kategória merev elutasítása és gyűlölete helyett képes konkrét témákról kulturáltan beszélgetni és vitázni.

2021. szept. 24. 12:14
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
Remek nyitas, amikor az randin azzal nyitsz, hogy kiket utalsz. De arra legalabb jo, hogy nem rabolod mas idejet, mert azonnal indulhat is haza.
2021. szept. 24. 12:27
 16/33 anonim ***** válasza:
96%
Nem b*meg, a feministák (meg úgy az emberek általában) nagyon szokták szeretni azokat, akik utálják őket. 🤦🏻‍♀️
2021. szept. 24. 12:32
 17/33 FoxtrotLidérc ***** válasza:
28%

Férfiként: a magam részéről a FÉRFIGYŰLÖLŐKET én sem szeretem. Aki képtelen ezt megérteni, az inkább ne is akarjon tőlem semmit. Plusz... Ha mi, férfiak annyira abominábilisak vagyunk, akkor a f*szért ismerkedik velünk?

Más az, ha valaki úgy van vele, hogy a párja is vegye ki a részét a házimunkából. Ez nem "segítség", hanem alap dolog. Vica is verza is. Ahogy a másik emberszámba vétele is úgy gondolom alap - nem pedig extra. Ennek belátásához viszont nem kell ideológia. Egyszerű empátia és odafigyelés - vica verza.

2021. szept. 24. 12:51
 18/33 anonim ***** válasza:
96%

Engem itt femináciztak már le, pedig én még feministának sem tartom magam:)

Mindenkinek máshol vannak a határai, nem ugyanazt értjük feministán, feminácin, meg "normális nőn"

Egyébként de, sok férfi van, aki azt gondolja, hogy "Felőlem minden nő dolgozzon, amit szeretne" de aztán nem hívja fel a női burkolót, vagy azt mondja egy nő nem képes szépen csempézni, vagy ne menjen raktárba cipekedni, vagy húzzon le az utakról, mert bénán vezetnek, vagy nem érzi magát biztonságban a női rendőr mellett. Pusztán mert nők.

2021. szept. 24. 13:34
 19/33 anonim ***** válasza:
32%
A férfigyűlölő feminácikat én sem bírom. Szeretek nő lenni, a férfi meg legyen férfi. Szóval engem nem zavarna ez.
2021. szept. 24. 13:50
 20/33 anonim ***** válasza:
97%
Hetero nőként mondjuk homofóbokkal sem ismerkedem.
2021. szept. 24. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!