Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja hogy még nem élte ki magát az azt jelenti hogy soha nem akar már velem találkozni?

Figyelt kérdés

Vagy ha évek múlva még össztalálkozunk akkor lehet valami ha kiélte magát?

Már találkoztuk többször és tuti hogy bejöttem ezt lehetett látni rajta, lehet az én hibám mert még a csókkal sem próbálkotam (félénk vagyok sajnos).

2021. szept. 22. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Lefordítom: A fél faluval megdugatom magam, kivéve veled. Veled soha...vagy ha nyersz a lottón.
2021. szept. 22. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Azt jelenti, hogy jópárszor meg akarja rakatni magát, csak úgy buliból. Nőként sosem értettem, mire jó ez az egész.

Ha van valakid, aki minden téren bejön, és vele el tudnál mindent képzelni, nem azon gondolkozol, hogy a következő hétvégi bulin kivel jöjj össze rgy éjszakára. Felejtős szerintem.

2021. szept. 22. 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem fogtad meg elèggè
2021. szept. 22. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Jah és èvek múlva làtod majd a pàrjàval.
2021. szept. 22. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem csak leépít.

Amúgy ez a "kiélni magát" dolog nem egyenlő a fél falu magdugja marhasággal.

2021. szept. 22. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Találkozni lehet akar, de azon kívül hogy haverok legyetek mást nem. Ez egy sima lerázó szöveg. Korrektebb lett volna azt mondja, hogy bocs nem jössz be bárhogy pedálozol, de vannak emberek akik nem szeretnek konfrontálódni és inkább metanyelven kommunikálnak, mondják el a rossz hírt.

Ha már dugtatok: kevés vagy, több kell, másra vágyom, amint ezt megtalálom adios.

Ha még nem: nem is fogtok mert semmi vonzót nem talál benned férfiként, max. haverként tart jófej ari srácnak.

2021. szept. 22. 23:33
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Felül még a faxkörhintára.

"Vagy ha évek múlva még össztalálkozunk akkor lehet valami ha kiélte magát?"

Igen. Miután a legszebb évei és minden zsetonja ment a levesbe, akkor elveheted feleségül, a mindenféle jöttmenttel nemzett fattyait meg nevelheted, neked úgyse lesz alapon. 😅

Kuka a csaj kérdező.

2021. szept. 23. 01:30
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

Pár napja volt egy össze szolalkozásombegy barátnőmmel. Ő is azt mondta hogy nem élte ki magát! Kérdeztem hogy nála mi a ki élés?

Együtt van mindenkivel?

Kavar sok pasival?

Azt mondta igen, és én ott eldöntöttem hogy véget vetek a kapcsolatunknak. Nekem ez nem fér bele az életembe. Ne mutogassanak rám ha vele vagyok hogy én is könnyen kapható vagyok. Ez a nagy kieles egyes nőknél! Rib.nc vágy!

2021. szept. 23. 05:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy csúnyának tart. De lehet azért, is, mert nem smároltad le, ami első randin kötelező.
2021. szept. 23. 08:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!