Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak neki, hogy a városába megyek?
Van egy férfi, akivel 2 hete csetelünk. 2 órányira lakunk egymástól. A találkozás gondolata még csak érintőlegesen merült fel hogy majd egyszer találkozunk... Most véletlenül úgy alakult, hogy nekem oda kell utaznom a városába egy hét múlva. Egy versenyre megyek. Még az is elképzelhető, hogy ő tud róla, mert egy közös ismerősünk szervezi és akkor gondolhatja hogy én is ott leszek mert minden ilyen versenyen ott vagyok. Elvileg ő is kinézett az előző néhány versenyre ami ott volt, de nem emlékszünk egymásra. Tehát még az is lehet, hogy tőlem független is kijönne most is és akkor ott úgyis találkoznánk. De! Az is lehet hogy nem is tudja, hogy lesz ez a verseny most. Szóval nem tudom, mondjam-e neki. Az a baj, nekem ott a versenyre kell koncentrálnom, max utána tudnánk dumálni kicsit aztán utaznom kell haza. Úgyhogy egyrészt csak egy kis időt tudnánk együtt tölteni, másrészt nem a legoptimálisabb körülmények között. Mit gondoltok, szóljak neki, vagy bízzam a véletlenre? :) Vagy csak említsem meg, hogy ott leszek és ha esetleg unatkozik, nézzen ki? Jajj, fogalmam sincs, a verseny miatt amúgy is full izgulok, erre most lehet még ő is ott lesz. :D
30/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!