Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova vigyem randizni a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova vigyem randizni a saját városában? Ráadásul holland.

Figyelt kérdés

Egy holland lánnyal találkozom kedden. 14.00-17.00 ig mondta, hogy ráér és "bemutatja a várost" de egyszer már találkoztunk egy sörözőben. Nyilvánvalóan ez egy randi lesz, bár úgy tudom van barátja.

Azt szeretném tudni, hogy ilyen esetben mi legyen? Én nem ismerem a várost, hagyjam, hogy ő irányítson? Ha 17-ig "írta elő" a randit, akkor lakásra nem igazán akar felvinni, vagy ez majd eldől? Fogalmam sincs, ez számomra nem hazai pálya, szó szerint. Főleg, hogy holland a nő és nem ismerem az ottani udvarlási szokásokat. Egyetemre jár. Én is egy project miatt vagyok kint de nem az egyetemen.

2017. nov. 3. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem randi, megmutatja neked a várost, ennyi, kész. Ne készülj többre, pláne, ha van párja.
2017. nov. 3. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
oké. akkor ez ennyi. lehet el se megyek.
2017. nov. 3. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyél sértődött bunkó és utasíts vissza egy szép gesztust..
2017. nov. 3. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

5-ig tart a "randi". Egy idegen városban. Csak kedves akar lenni és bemutatni a várost, hogy otthonosabban érezd magad.

Most komolyan, inkább örülj a programnak és ne megsértődj, mert nem dugni akar. Eszem megáll, pasik!

2017. nov. 3. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

az állatkertet én azért megnézném,és jó ha van ott valaki aki ismeri mi merre.

meg ugye ez hollandia.

ha nem jön össze vele a dugás,akkor elsétálok a piros lámpásba,ahol először megnézem egy 18 éves lányt műbráneres masztiját,amitől kellően hangulatba jövök.

utána átsétálok egy kereks-eggű szőkéhez szopatni.

és végül megdugok egy 20 év körüli néger bukszát.

imádom amszterdamot haha:)

2017. nov. 4. 00:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem randi. Egyébként csak magadra sértődhetsz meg, nem kell minden gesztust túlkomplikálni. Tudod, ha egy szomszédasszonyod jó reggelt kíván, az sem flört, csak mert hozzád szólt. :-)
2017. nov. 4. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
És mi van ha nem randizni akar? Ha van idod akkor nem veszithetsz semmit azzal h elmesz.
2017. nov. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!