Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem randizni a saját városában? Ráadásul holland.
Egy holland lánnyal találkozom kedden. 14.00-17.00 ig mondta, hogy ráér és "bemutatja a várost" de egyszer már találkoztunk egy sörözőben. Nyilvánvalóan ez egy randi lesz, bár úgy tudom van barátja.
Azt szeretném tudni, hogy ilyen esetben mi legyen? Én nem ismerem a várost, hagyjam, hogy ő irányítson? Ha 17-ig "írta elő" a randit, akkor lakásra nem igazán akar felvinni, vagy ez majd eldől? Fogalmam sincs, ez számomra nem hazai pálya, szó szerint. Főleg, hogy holland a nő és nem ismerem az ottani udvarlási szokásokat. Egyetemre jár. Én is egy project miatt vagyok kint de nem az egyetemen.
5-ig tart a "randi". Egy idegen városban. Csak kedves akar lenni és bemutatni a várost, hogy otthonosabban érezd magad.
Most komolyan, inkább örülj a programnak és ne megsértődj, mert nem dugni akar. Eszem megáll, pasik!
az állatkertet én azért megnézném,és jó ha van ott valaki aki ismeri mi merre.
meg ugye ez hollandia.
ha nem jön össze vele a dugás,akkor elsétálok a piros lámpásba,ahol először megnézem egy 18 éves lányt műbráneres masztiját,amitől kellően hangulatba jövök.
utána átsétálok egy kereks-eggű szőkéhez szopatni.
és végül megdugok egy 20 év körüli néger bukszát.
imádom amszterdamot haha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!