Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi határozottság kell egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamas3791 kérdése:

Mennyi határozottság kell egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szóval már kb másfél hónapja találkozgatok egy lánnyal, fél belemenni egy kapcsolatba, de határozottan nem vagyok közömbös számára.

Ma este is lesz egy találka, az a kérdés lányok ti, hogy reagálnátok ha határozottan megmondanám hogy próbáljuk meg, kezdjünk bele vagy hasonló. Értitek a lényeget.

Eddig vártam türelmesen, de folyton az a vége, hogy eltereli a témát. Mindig kihúzza magát, DE és tényleg egy nagy DE az hogy újra és újra találkozunk

Előre is köszi a válaszokat

2021. szept. 18. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit akarsz. Ha jó ez a barátkozás neked, akkor ne feszegesd szerintem. De ha párkapcsolatot akarsz, akkor valamit kellene lépned.
2021. szept. 18. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a 3 randim ültünk egy pizzázóban. Nagyon jól éreztük magunkat, a 3 randi is egy hét alatt történt (bár korábról ismertük egymást, és szinte napi kontaktusban voltunk).

Aztán megkérdeztem, hogy "Szerinted mi most együtt vagyunk?"

"Szerintem igen. Szerinted?"

"Szerintem is"

Nagy mosolygás, ettünk tovább, és tudtuk hányadán állunk.

Próbáld meg ezt.

2021. szept. 18. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, legalább kibújik a zsákból a szeg. Feleslegesen ne pazarold az idődet. A csaj meg phasszon egyedül...
2021. szept. 18. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom a kettesnél a pont.
2021. szept. 18. 15:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Most vagy családi program miatt vagy egy másik srác miatt, de a randi lefújva

Asszem ez is egyfajta jel, hogy pont amikor rá akarnék kérdezni lemondja a programot

2021. szept. 18. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát, szombat estét lemondta azért nem túl jó jel. Ha oda lenne érted mi lehetne amiért lemondja...
2021. szept. 18. 18:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem, ennél rosszabb úgyse lehet 😂😂

Amúgy asszem ez barát zóna lesz oda kerültem inkább mint a kapcsolatba

2021. szept. 18. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Eléggé hasonló helyzetben vagyok. Ha esetleg még látod ezt, érdekelne hogy végül akkor barát zóna lett? Mit reagált a rákérdezésedre?

2021. nov. 8. 00:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Igazából beleuntam hogy nem történik semmi, így én döntöttem úgy hogy csak barátok legyünk, de szerintem ez lett a jó döntés.

Azóta is beszélgetünk bár sokkal ritkábban, de szerintem egy barátság fontosabb mint hogy összejöjjek vele, lassan de biztosan rájöttem

2021. nov. 8. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!