Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen márkájú ruhák jönnek be a nőknek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 01:33
2/13 anonim 

válasza:

nem a markan mulik, hanem a stiluson, osszkepen, azon, hogy hogyan all rajtad, hogyan viseled. nagy markakbol is fel lehet szarul oltozni.
plusz szerinted ki latja a ruhaid cimkejet?!
3/13 anonim 

válasza:

4/13 anonim 

válasza:

Mármint magamon? Megvannak a lelőhelyeim.
A többi emberen meg nem címkéket fogok nézegetni. Nem vagyok eltartott, hogy unalmamban ránézésre tudjam a ruhákról, milyen márkájúak.
5/13 anonim 

válasza:

Nem érdekel, milyen márkájú ruhákat hord. A sportos, lazábban oltozkodo pasikat bírom.
7/13 anonim 

válasza:

Nekem mindegy, csak jól mutasson. Heavy Tools, pl.
8/13 anonim 

válasza:

Nekem mostanában a Guess. Elég jó leggingseket vettem. Nadrágokból nehezen találok jót, az olcsóbbaknál a belső varrás mindig zavar, kipirosodik tőle a bőröm, viszketek, stb.
Amúgy változó, pl vannak lidl-ös felsőim is.
9/13 anonim 

válasza:

En utoljára a C&A-ban vásároltam. Magam is meglepődtem, ritkán szoktam, de nagyon megtetszett egy kabát.
10/13 anonim 

válasza:

Ami drágának néz ki. Konkrétat nem tudok, nem vagyok otthon a divat területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!