Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem vagyok megfelelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok megfelelő úgy se a nőknek hogy szárnyalok, minta életet élek?

Figyelt kérdés

9 hónapja lemondtam a legnagyobb szenvedélyemről, az ivásról. Nagy áldozat volt mert mindennél jobban szerettem szeszelni.

Lassan fél éve dolgozom. Káros szenvedélyem más nincs.

Egy tök normális életvitelű pali lettem a sötét életvitelem után, aztán a nők ugyanúgy telibe szarnak mint előtte.

A nőknek semmi se jó? MIÉRT NEM VAGYOK NEKIK JÓ? Őrjöngök!!!!!!!!!!!!

Állandóan arról csiripelnek hogy ilyen pasit akarnak, aztán mikor itt vagyok, sehol senki! HOL VANNAK A LÁNYOK???

Miért nem engem akarnak?

F/30

2021. aug. 26. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

😂

Sok ma a troll.

2021. aug. 26. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
30 évesen 50-nek nézel ki. Továbbra is alkoholista fejed van. Őrjöngsz. Ennél nem kell több.
2021. aug. 26. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Bazsi... Azért nem akarnak a nők, mert beteg az agyad. Talán ott kéne rendet tenni!
2021. aug. 26. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Az becsülendő, hogy változtattál az életmódodon, de azért ne gondold azt, hogy ez a világ legnagyobb sikere volt, és emiatt rád kellene a nőknek cuppanniuk... azért nem volt régen az az alkesz időszak, Balázska, ennél azért többet kell mutatnod ahhoz, hogy egy értelmes nő le akarjon veled állni.

Aztán azért olvasd már vissza a kérdéseidet... agyban sem vagy százas. Skizofrén vagy, napi szinted változtatod a sztoridat és véleményedet is. Egyik nap 40es kell neked, mert az nem akar komoly kapcsolatot és lehet vele pohár bort inni, másik nap csak a 20onéves bombanő a jó, a harmadik nap a 60éves takarítónéni is jó, csak legyen kibe beledugnod a farkad... ilyen elmebeteg férfi melyik nőnek kell szerinted? Arról nem is beszélve, hogy rengeteg baromira nőgyűlölő hímsoviniszta megnyilvánulásod is volt, élen a "40es éves nő milyen jogon flörtölget és játékos még, ha nekem már nem tetszik annyira, mint a 20éves bombanő" meg "manapság van-e még olyan nő, aki takarít" jellegű kérdésekkel.

Először el kellene menni pszichológushoz, mert van még mit fejleszteni. És azért az nem egészen a szárnyalás meg a mintaélet kategória, hogy pár hónapja nem iszol meg 2 liter páleszt naponta... az a MINIMUM.

2021. aug. 26. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Az 5-ös tökéletesen leírta a lényeget.

Jó úton haladsz, de ez még nagyon nem jelenti azt, hogy “szárnyalsz” vagy “mintaéletet élsz”.

2021. aug. 26. 20:54
 6/6 moozygoo ***** válasza:
81%

Nem szárnyalsz, nagyon messze vagy tőle.

5-ös sok jót mond.

2021. aug. 26. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!