Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya pasiként kövér csúnya nőknek kezdek udvarolni, el fogják várni ők is hogy mondogassam nekik hogy milyen szépek?
Vagy jobb a nyers őszinteség hogy bár szép nem vagy, de mégis szeretni akarlak.
Nem igazán érdekel már a külsejük, csak át tudjak ölelni egy meleg női testet, szorítgatni...simítgatni...
F/30
Van egy rossz hírem!
A duci Nőknek, ugyanúgy nem fogsz kelleni ezzel a mentalitással.
Próbáld meg. Vagy próbáld meg az ellenkezőjét. Csinálj valamit. Csinálj bármit. Csak könyörgöm, engedd már el pár napra a GYK-t és cselekedj már végre a valódi életben!
Mert oké, az megint más, ha csináltál valamit, aztán megosztod a tapasztalataidat és véleményt kérsz. De ezeknek a kérdéseknek (amik kb mind ugyanaz, csak máshogy fogalmazva) semmi értelme
Mondjuk én kövér nem vagyok, csak ronda, de nyilván nem várom el, hogy szépnek nevezzenek. Azt viszont igen, hogy a jó tulajdonságaimat kiemeljék és néha megdicsérjenek, bókoljanak (pl. belső tulajdonságaimat méltassák, vagy megjegyezzék, ha mondjuk csinosan felöltöztem).
A ronda nők se szeretik, ha hulladékként kezelik őket.
A nyers pozitív őszinteseg a jó, pl. h9gyha szorgalmas a nő, vagy jó vele a szex akkor azt emeld ki, neked se esne jól ha odaköhögnék, hogy "ocsmány vagy és borzasztó vagy az ágyban" stb.: most képzeld el, hogy te a maximumot akarod (ölelést, szexet, egy női test közelségét) tőled meg azt kapja, hogy "nem vagy szép de jobb nem jut, úgyhogy megduglak". Nem túl kecsegtető kilátások, én erre azt mondanám a fickónak, hogy inkább maradok egyedül (amit meg írtál az burkoltan jelenti ugyanezt).
Ha nem tudsz őszinten jó dolgot mondani a csajról akkor nincs együtt keresnivalótok - ilyenkor igazából megdugnod se kéne.
Ha meg nem találsz valakit akivel kölcsönösen szeretitek egymást/vonzódtok egymáshoz akkor inkább menj prostihoz, erre vannak kitalálva.
- egy csúnya nő (aki a kövérség határán van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!