Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy van ennyi önbizalmuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van ennyi önbizalmuk a csúnya férfiaknak?

Figyelt kérdés
Szóval hogy tud egy kicsit sem vonzó, mondjuk 100 kilós, tokás árufeltöltő írni mondjuk egy feltűnően csinos, sokak által vágyott nőre? Hogyan? Nem tűnik fel nekik, hogy nem egy súlycsoport? Nem tűnik fel, hogy mik az igényei a képek alapján? Merőben más életstílus, kaliber. Hogyan gondolhatják, hogy majd pont nekik fog visszaírni, rájuk kiváncsi? Mikor 1000 másik ír… “Miért ne? Hátha?” alapon? Segítsetek megérteni, köszi.
2021. máj. 29. 07:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
erre én is kíváncsi lennék... aztán jön a hiszti, hogy a nő nem ír vissza. Én csak a ligámban játszókat jelölöm, eszembe sem jutna olyat, akiről lerí, hogy más kategória.
2021. máj. 29. 07:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Rám is írnak ezrével ilyenek. Sokszor olyan gusztustalan süllyedt alkeszok, hogy a gyomrom felfordul a látványtól, ezért is töröltem magam társkeresőről 2 hét után.

Lehet hogy találnék egy normális hozzám illőt, de nem éri meg az hogy átverekedjem magam emnyi barmon.

Komolyan néha olyan egy egy ilyen oldal, mintha hajléktalanok profilgyűjtőhelye lenne.

Semmi önkritikájuk nincs.

2021. máj. 29. 07:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 jól bírtad... nekem 2 nap kellett hozzá, hogy rájöjjek kész időpocsékolás az egész. Amúgy ilyen szempontból a badoo rosszabb sokkal...
2021. máj. 29. 07:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én három hónapig bírtam tavaly de januárban masszív depresszióval töröltem is magam. Nem csak azért mert nagy részt ilyenek írtak rám, hanem mert amelyik normális, átlagos, számomra helyes pasi volt, az vagy felszívódott ismerkedés közben, vagy kiderült róla, hogy valami nem kerek nála. (perverz, esetleg kontrollmániás, kóros hazudozó stb)
2021. máj. 29. 07:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
#4: Ha kicsit tovább ismerkedtek, a feléről kiderült volna, hogy nős, de minimum van egy élettársa és egy totyogós korú gyereke.
2021. máj. 29. 08:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nős pasi is rengeteg írt rám, azt már onnan lehetett tudni, hogy kép nélkül volt fent és üzenetben lehetett kérni. Aztán kiderült, hogy csak heti kétszer ér rá, de ő is komoly kapcsolatot keres, hát persze....
2021. máj. 29. 08:14
 7/15 anonim ***** válasza:
53%

Vicces,de pasiként is a nagyon csúnya ápolatlan, elhízott vagy pont hogy nagyon vékony idomtalan....nők rámírnak. Pedig korántsem vagyok,jó pasi.

Ilyenkor negatív hangulatban azt gondolom,lehet hogy csúnyább vagyok mint amit látok a tükörben.

Pozitív hangulatban,és ez a VÁLASZ!

Nekik minden mindegy bepróbálkoznak mindekinél is.

Van egy haverom, jobb pasi mint én de azért nem egy adonisz.

Ő mindenkinél is bepróbálkozik,és nagyon jó nők is szexre/titkos szeretőnek horogra akadnak. Ott lelki,kapcsolati gondok vannak.

2021. máj. 29. 08:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a probléma, hogy amikor egy normálisnak tűnő, átlagos pasi bepróbálkozik és kezdenék örülni, kiderül, hogy szeretőt keres vagy szex kapcsolatot, vagy perverz.
2021. máj. 29. 08:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Valóban felszínes az a kisportolt, csinos nő aki hozzá illő párt szeretne és nem 100 kilósat? Ezt komolyan ki kell írni? Vicc vagy, ne haragudj. Ja, még valami. Felesleges bármit is kiírni, mert én is kiírtam, hogy komoly párkapcsolatot keresek, mégis csőstül írtak rám nős pasik meg olyanok, akik dugópajtit kerestek. Szerinted az átlag pasi elolvas bármiféle adatlapot, ha nincs benne annyi igény, hogy a sajátját rendesen kitöltse?
2021. máj. 29. 13:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
a pasik 80%a tuti nem olvas adatlapot sem...
2021. máj. 29. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!