Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 méteres nem túl jóképű pasiként is vért izzadva tudok csak összehozni pár kósza numerát, milyen élete van az alacsony, csúnya pasiknak?
Ismerek egy 160 centi körüli palit, felesége van kb 20 éve, de még a mai napig körbeudvarol minden, 10 méteres körön belül mozgásban lévő nőt.
Szeretni kell ezeket komám, még a legrusnyább, behemót rövid/színeshajú femináci kijájkisasszonyt is.
170cm körül van a pasim (én is csak 158 vagyok), objektíven nem szép, de nekem tetszik, és érdekli, hogy mi tenne boldoggá, úgyhogy nagyon jó a szexuális életünk! Nem hiszem, hogy hiányérzete lenne. Ezt 10+ éve csináljuk, rég nem a kósza numera kategóriája.
Bazsi ébredj fel!!!
Vannak olyan nők - és szerintem ők vannak többségben - , akiknek nincsenek magas elvárásaik a pasik külsejét illetően. Ezt a valóság is visszaigazolja: mennyi olyan jó csaj van az utcán olyan pasikkal, akik nem Brad Pitt-ek.
Én úgy gondolom, hogy inkább több esetben pasik akarnak Victoria's secret modellt. Ők azok, akik vizuálisabbak. Persze náluk sem mindenki ilyen.
(üdv: egy férfi)
Legyél figyelmesebb, és meglátod az ellenkezőjét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!