Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e tobb abból,ha egy nő és férfi már hónapok óta randiznak, de a férfi lassubb érzelmű, és nehezen kötődik? Azt mondja a férfi,hogy úgy érzi,hogy igen,de én,mint a kapcsolat női tagja azt,hogy csak egy helyben vagyunk,mert ő nem azon a szinten
Ha korbeugralod mint egy pincsi azt szivesen befogadja. Exem is igy kezdte velem hogy allandoan hitegetett. Aztan meg azzal hogy szeret.mindezt csak azert hogy egyre jobban tobbet nyujtsak az ágyban
Itt is irta egy ffi hogy siman bekamuzza ia a noknek a szerelmet mert ugy jobban sz.pnak.
ez egy katyvasz
30-as vagy, nincs mire várni! Az idő rohamosan telik. És lassan lassan minden elmúlik, elmúlnak az emberek is körülötted és minden más is, és egyszer elmúlsz te is.
Szóval nincs mire várni!
Egyszer én is benyeltem egy ilyen dumát. Aztán utólag kiderült, hogy a srác az exét is fűzte mellettem.
Aztán jött egy másik fiú, aki pár óra leforgása alatt eldöntötte, hogy én kellek neki. Na, ő lett a férjem.
Szerintem ha egy férfi odavan érted, akkor az nagyon gyorsan egyértelmű lesz. Csikicsukira nem pazarolnám az időmet.
Az idő múlik a téma nyúlik...
Alkatfüggő ki hogy bírja , én nem bírnám , de ahogy olvassuk te sem nagyon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!