Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tálaljam randin versenyképesen hogy gyorséttermi dolgozó vagyok és ez nekem tökéletesen megfelel?
Úgyis szóba fog kerülni mivel foglalkozom és itt kezdődnek a gondok... a lányok eddig kb. kinevettek amikor ezt megtudták.
Szóval hogyan tálaljam ezt a tényt partiképesen?
F/30
Úgy hogy
gyorséttermi dolgozó vagyok és ez nekem tökéletesen megfelel
Vagy monhatod azt hogy
élelmezési menedzserasszistens helyettes
Csak ez nevetséges.
Sehogy. Akinek ez nem felel meg, az amúgy is csak a pénzre utazik. Ritka aki nem. Szóval, ne fűzz sok reményt ....
De vész esetére amúgy is ott vannak a rosszlányok. Még egy Mekiben is össze lehet szedni annyi lóvét, hogy havi egyszer elmehess qrvázni. Azoknak a lányoknak meg piszokul nem számít, hogy mivel foglalkozol, és hogy ezt mennyire partyképesen tálalod, ha kellően udvarias, tisztelettudó és kedves vagy velük.
Múltkor még gyárban dolgoztál Bazsi. Nem sok a kamu és az ellentmondás a kérdéseidben?
Csajozás helyett a fejedben kéne rendet tenni.
5.-nek.
A gyárban van a Mekinek egy étterme, ők viszik a menzát, mit nem értesz? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!