Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvett az önbizalmamból, hogy egy férfi nem akart azután találkozni velem, amikor meglátott engem képen. Pedig szépnek tartom magam, de így már egyre kevésbé. Hogyan érezzem magam jobban?
Csak haverkodni akartam vele (legalábbis kezdetben biztosan), nagyon sokat/sokmindenről írtunk. Egy városban élünk. Viszont, amint meglátott képen, már nem is akart velem találkozni és nem is írt olyan szép/cuki dolgokat. Arra fogta, hogy gyáva találkozni, pedig nem olyan, aki beijed egy lánytól. Szóval, biztos csúnyának hisz és így lassan magamat is annak látom. A férfiú pár évvel idősebb tőlem.
Megmutattam magamat egy másik embernek, de vissza se írt azóta… Nem értem. Így már nem is akarok ismerkedni. Haverilag sem. Eléggé felemészt.
8# szintén egyetértek, de nem az volt a cél, hogy összejöjjünk, hanem régebben volt ilyen találka téma, hogy majd összehozunk egyet a vidámparkban.
9# pedig nem hazudok. Amúgy a másik ember meg szépnek talál csak fürdött, ezért nem írt sokáig. De az is lehet, hogy hazudik, hogy jobban érezzem magam.:)
de ez még nem ok arra h befejezd az ismerkedést , engem az a nő alázott parig és szedett finom darabokra akit én a legjobban szerettem és legjobban bíztam. És mindent ismétlem mindenben azt mondta h egy senki egy semmi egy nulla vagyok egy beteg fogyatékos ge ci és stb. ehhez képest egy random pasi nem ír vissza szinte egy semmi.
majd lesz másik jobb ne busulj
Valami konkrét infó esetleg?
Magasság , v súly ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!