Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjem meg a barátnőmet, hogy ő fizessen?
A kapcsolat elején szerintem természetes, hogy a férfi fizet ha elmegyünk valahová. Azonban már lassan fél éve vagyunk együtt és nem tudom ti hogy vélitek, de szerintem ennyi idő után elérkezett az ideje, hogy vagy: egyszer én, egyszer ő; vagy pedig mindketten a magunkét fizessük.
Szeretem és komoly szándékaim vannak vele, ugyanakkor rosszul esik, hogy mindig elvárja hogy én álljam a dolgokat.
Lehet velem van a baj, de nem az a természetes ha mindkét fél magának fizet?
Repkednek a mínuszok:
Szituàció:
Van egy pàrkapcsolatom, sok mindent csinálunk együtt , többek között ètterembe jàrunk, nagyon mindig èn fizettem és engem zavar , Hogy adjam a tudtàra? Megbeszèlem vele ...
Ja nem be írok a gykra, hogy hogyan lehetne körmöntfont módon ràterelni arra , hogy ő is fizessen nèha, vagy mindenki fizesse a sajàtjàt.
Geccc, ez milyen kapcsolat lehet.
Jöhet a -
24
#23-as vagyok! Én likeoltam!
Szerintem is, ha ez zavarja, mondja el! A Nő pedi eldontheti, hogy kell e neki igy a férfi avagy nem! (Nekem mondjuk nem kéne) van ezer másik aki közül választhatok
Mióta kiírtam a kérdést úgy tűnik nincs ilyen gondom. Legtöbbször még mindig én fizetek, de pl. tegnap este magától fizette a sajátját, vagy egy pár napja kétszer egymás után ő rendelt kaját.
Ezek után picit bűntudatom van a kérdés miatt 😅
28
Igen! Pontosan ezért gondolom, hogy MINDENT a férfinek kell fizetnie. Mert akiert felaldozom a kényelmes szingli életemet, attol ez a minimum elvarás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!