Hogy tudnám rávenni a barátnőmet, hogy a kedvemért leadjon 30-50 kg-ot kb?
Nagyon gyönyörű arca van, elmehetne topmodellnek, viszont 90+-os :(
Nagyon szeretem, nem szeretnék tőle emiatt megválni, viszont tőlem is kért pár dolgot, hogy mit hogy alakítsak ki magamon, szerintem azon felül még csinosabb lehetne, hogy azt is szeretném, hogy egészséges legyen. (bocs, ha rossz helyre írtam ki)
30 oké, 50 talán kicsit sok, nem?
közös sportolás, hogy a kérdésre is válaszoljak?
Pl. Elmehetsz te vásárolni, főzhetnél te egészséges kajákat, tornázzatok együtt.
Szerintem ha oda böfögnéd neki, hogy " kicsi szívem nem akarsz fogyni, mert akkor kva szexi lennél" az szerintem nagyon bunkó lenne.
Milyen magas a 90 kilójához?
Te milyen magas vagy hány kiló?
#3:
Állj már le, azért nem japánszumó-súlyban van a csaj.
kb megsaccoltam, nyilván a 30 jobban igaz :)
sose árulta el, hogy hány kiló, azt tudom, hogy 170 cm
Tételezzük fel, hogy 100 kg (nagyon gonosz vagyok akkor) és ha már ehhez fogyna 30 kg-ot, akkor hálát adnék a Jóistennek, hogy segített közbejárni.
Na pld közös sportnak ő is örülne azt tudom, hogy ő is szeret sétálni.
60-75 kg között gondoltam egyébként. Nem, akkor se volt vékony de hízott még azóta sajnos :(
Szerintem a séta meg a bicaj meg az otthoni torna biztos jó lenne.
Mondhatnád mondjuk, hogy te is akarsz fogyni vagy izmosodni de nem akarod egyedül benne van-e így nem bántod meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!