Hogy tudnám rávenni a barátnőmet, hogy a kedvemért leadjon 30-50 kg-ot kb?
Figyelt kérdés
Nagyon gyönyörű arca van, elmehetne topmodellnek, viszont 90+-os :(
Nagyon szeretem, nem szeretnék tőle emiatt megválni, viszont tőlem is kért pár dolgot, hogy mit hogy alakítsak ki magamon, szerintem azon felül még csinosabb lehetne, hogy azt is szeretném, hogy egészséges legyen. (bocs, ha rossz helyre írtam ki)
2020. nov. 16. 21:57
22/25 anonim válasza:
Minek jöttél össze elhízott nővel, ha nem tetszenek neked a kövér nők? Keress akkor egy vékonyabbat és kész.
23/25 anonim válasza:
A marhahúsban legtöbb ,attól emelkedik a húgysav szint..vagyis a vöröshústól. De ha így beszélsz szegény lányról ,hogy hogyan mondjam meg neki kedvesen. Mióta pajzsmirig beteg vagyok ,azóta híztam én is 20kg-ot ,előtte 47kg voltam ,azóta 67 kg és sehogy sem tudok fogyni ,hiába sportolok ,hiába eszem egészségesen..
24/25 A kérdező kommentje:
Csirkehúsban van de nyomd a bullshit-et.
2021. szept. 11. 10:07
25/25 anonim válasza:
Nagyon okos vagy,remélem a párod észre veszi és elhagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!