Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnám rávenni a barátnőm...

Hogy tudnám rávenni a barátnőmet, hogy a kedvemért leadjon 30-50 kg-ot kb?

Figyelt kérdés

Nagyon gyönyörű arca van, elmehetne topmodellnek, viszont 90+-os :(

Nagyon szeretem, nem szeretnék tőle emiatt megválni, viszont tőlem is kért pár dolgot, hogy mit hogy alakítsak ki magamon, szerintem azon felül még csinosabb lehetne, hogy azt is szeretném, hogy egészséges legyen. (bocs, ha rossz helyre írtam ki)

2020. nov. 16. 21:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%

Azért, mert te szereted a kövér csajokat, és isteníted őket, de azért 30 kg zsírfelesleg minden csak nem egészséges.

Tudom, nem te cipeled ezt a súlyt, de azért miért kell értelmetlenséget belepofázni?

2020. nov. 16. 22:18
 12/25 A kérdező kommentje:

Bicajba benne szokott lenni de az már nekem úgy nincs.

Kiviszem hosszú sétákra, majd rászoktatom a futásra, ha látok javulást.

Pld én ha sokat sétálok (igaz 80 alatt vagyok) akkor jelentősen tudok alakítani a súlyomon, mondjuk nem csak sétával, hanem evészettel is.

2020. nov. 16. 22:19
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Hívjad ápdét norbit.
2020. nov. 16. 22:20
 14/25 A kérdező kommentje:

Mondjuk a lábainak is jót tenne, meg úgy egyébként nagyon is féltem, hogy súlyosbodni fog, csak ő "beletörődik, hisz úgyse tud változtatni"

Ezt személyesen is tudom, hogy ha már pár kg felesleg van rajtam, akkor elég durván szoktak fájni a lábaim, ezért is szoktam gyalogolni amikor tehetem pld.

Az a helyzet, hogy sokan bele törődnek, az a kulcs az egészben.

Én szeretném, ha nem beletörődne, hanem tényleg gondolna arra, hogy na a barátjának milyen jó nője van és még egészséges is.

2020. nov. 16. 22:22
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha párszor te főznél egészségeseket akkor az is segít, kivéve ha hétköznap nem tömi magát szeméttel.
2020. nov. 16. 22:22
 16/25 anonim ***** válasza:
55%

"Kiviszem hosszú sétákra, majd rászoktatom a futásra.."

Mintha egy kutyáról beszélnél komolyan.. 😂😂 Szegény lány.

2020. nov. 16. 22:25
 17/25 A kérdező kommentje:

Sajnos valljuk be a csirke hús a legegészségtelenebb, ezt kevesen tudják.

Köszvény kialakulásáért felelős. Na ő meg azon él.

2020. nov. 16. 22:26
 18/25 anonim ***** válasza:
78%

köszvény a vöröshúsoktól lesz

érdemes lenne nézetni egy hormonprofilt, hátha pajzsmirigyprobléma áll a túlsúly háterében

2020. nov. 16. 22:29
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy elnéztem a válaszokat te inkább szégyelled a barátnőd. Szegény lányt most én is sajnálom. Inkább szakíts vele,de ez neki hidd el jobb motiváció lesz bármi másnál.
2020. nov. 16. 22:33
 20/25 A kérdező kommentje:
18: húgysav a felelős a köszvényért akár mennyire meglepő, a csirkébe van a legtöbb, utána van csak a malacka.
2020. nov. 16. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!