Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyik este a társkeresőn órákon keresztül jól elbeszélgettem valakivel...?
Öööö, azért nem, mert megbeszéltük, hogy folytatjuk. Ha megígérek vmit, akkor én személy szerint betartom.
Nyilván írhatok rá és valószínűleg válaszolna + nem is volt arról szó, hogy majd ő keres.
Egyébként nem vagyok fiatal, nem vagyok tök hülye, csak érdekel, hogy kinek mi a véleménye ill. hogy mennyire jó ötlet ilyen esetben nőként kezdeményezni az írást.
Lehet, hogy állandóan így van a neten, tehát elérhető.
Szerintem írj rá, egy próbát megér, legalább megtudod, hogy akarj-e a folytatást, vagy már nem.
Nem, délután 2-ig vagy 3-ig nem volt fent. Óvatos vagyok és kíváncsi, megnéztem többször, hogy fent van-e. És azóta igen.
Talán végül fogok írni neki, de elég hülyén érzem magam, mert nőként örültem volna, ha ő ír előbb.
De az is lehet, hogy nem fogok már írni neki. Még gondolkozom.
6
Melyikőtök a férfi és melyikőtök a nő?
Szóval te vagy a nő és tőled kérte el a párod. Tehát mégis ő tette meg az első lépést.
De köszi a választ.
9#
De én alapból ha úgy adódik elküldöm a számom, hívjon fel, ezzel a lépést nem veszed el tőle, mert nem te hívod. De rögtön látod hogy veszi e a fáradtságot hogy egyáltalán kommunikáljon veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!