Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy háziorvos ha beírja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy háziorvos ha beírja a nevem a rendszerébe, akkor nyitott könyv vagyok neki?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival. Ő háziorvos. Más városban lakunk. Ha beírja a nevem a rendszerébe, akkor nyitott könyv vagyok neki? Akkor mire kiváncsi?! 🤣 Ez szabályos? Még nem volt randi. A TAJ számomat nem tudja. Ez hogy működik? Mit lát? Pl.: hogy meddő vagyok, azt látja?

2021. szept. 7. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Félig off: de kapcsolatot tervezel egy pasival úgy, hogy az élet gyakorlatilag legfontosabb kérdését nem akarod tisztázni? Lényegtelen, hogy megnéz-e bármit is, kutya kötelességed tudatni vele, hogy csak akkor tervezzen veled, ha nem vágyik gyermekre.
2021. szept. 7. 13:46
 12/17 A kérdező kommentje:
#10 teljesen igazad van. Amúgy tudja hogy nincs méhem. De van más bajom is.🤣🤣🤣Kész főnyeremény vagyok tudom. És szégyellem is magam. Szóval igazából akkor mindent tud… 🥺🥺 na mind1. Én mindig mindennel kapcsolatban őszinte voltam vele.
2021. szept. 7. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A lehetosege megvan ra, de ezeket a lekerdezeseket regisztraljak. Ha kiderulne, hogy a csajait csekkolgatja, akkor valszeg mehetne az ikeaba dolgozni, mert kirugjak es akkor ez meg enyhe kovetkezmeny. Szoval ha nem egy megrogzott kretennel randiztal, akkor nincs mitol felned. Ahogy en sem tortem fel az ossze randipartnerem facebookjat, telefonjat stb, pedig nem is kell nagyon erolkodni egy ilyenen. En az embert akarom megismerni, hanem a hatterinfokat. Egy orvos pedig nagysagrendekkel humankozpontubb.
2021. szept. 7. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő, hogy ilyen emberben, mint a kérdező, és bármilyen orvosban van bármi közös..Ez felnőtt párkapcsolatok, hány éves vagy? Egy doki legalább 28, te meg kb. 19 lehetsz a megnyilvánulásaid alapján.
2021. szept. 7. 15:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Megnézheti ugyan de, ha esze van nem teszi, mert a rendszer megjegyzi és rákérdez miért keres rá. Ugyan így működik az idegen rendészeten. Nem keresünk rá random emberekre csak azért, hogy kutakodjunk.
2021. szept. 7. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"Kész főnyeremény vagyok tudom. És szégyellem is magam."

Miért szégyelled magad?

2021. szept. 7. 22:33
 17/17 anonim ***** válasza:

EESZT-n van lehetőség arra, hogy az orvosi előzményeid láthatóságát letiltassad, pont azért, hogy random dr. Pistike ne férhessen hozzá csak úgy heccből az amúgy legszemélyesebb adataidhoz.

Átérzem a problémádat amúgy, mert egy eléggé túlstigmatizált betegséggel élek együtt, amit még az üzemorvostól is titkolok, és mindig rettegve megyek üzemorvoshoz, mert a megélhetésem múlik rajta (irodában dolgozom, de azért mégis).

A többit meg szerintem tisztázd a pasival.

F

2021. szept. 9. 21:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!