Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin csak kézimunka? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon jól sikerült a randi, egymásra voltunk hangolódva nagyon. Nem volt szex, be sem kapta, illetve én sem értettem “oda” neki. Csak kézzel csinálta, el is mentem, ugyan ez reggel, mert ott aludt. Nem akarja, hogy r*bancnak gondoljam?2021. szept. 7. 09:43
11/14 anonim 

válasza:

Lehet szégyenlős? Én eddig nem tartottam magam szégyenlősnek, de biztos nem fogdosnám idegenek pöcsét, akkor ha a szégyenlős lány igen, mi vagyok én?
Kérdező, nem mindenkinek a vaginális szex a legintimebb. Nem tudom, én az orális szexet nem tartom "csak" dolognak, ami behatolásos szex előtt van a fontossági sorrendben, sőt. Orál csak atombiztos párkapcsolatban. Nem második randin. (!)
12/14 anonim 

válasza:

Nem tudom. Nekem rbancosabb elintezni a ferfit, es nem kolcsonosen belemerulni es elvezni, de en csak egy nem frigid no vagyok.
13/14 anonim 

válasza:

Nekem tovabbra is kiverni egy farkat a vagy utszele, vagy a szex feladat. Ha mar itt tart ket ember, akkor egyutt kellene valamit csinalni. Es itt nem te vagy az onzo a tortenetben, epp ellenkezoleg. Nokent tovabbra sem ertem, csak azert, mert konnyebb elokapni egy ferfi nemiszervet, miert szamit semmi nem tortentnek, a lefekves meg mitol odaadja magat a rbanc. Lepontoz a nep, de nem ertem.
14/14 anonim 

válasza:

Randiztam egy már végzett jogász lánnyal,első randin leszögezte, 2-3 randi kell neki egy kèzfogáshoz. Nagyobb települèsen èl de igazából első randin azt sem árúlta el,hogy hol(véletlenűl tudtam meg) a közeli várost említette lakhelyekènt....ehhez kèpest örűlj kérdező a kézi munkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!