Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin csak kézimunka? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon jól sikerült a randi, egymásra voltunk hangolódva nagyon. Nem volt szex, be sem kapta, illetve én sem értettem “oda” neki. Csak kézzel csinálta, el is mentem, ugyan ez reggel, mert ott aludt. Nem akarja, hogy r*bancnak gondoljam?2021. szept. 7. 09:43
1/14 A kérdező kommentje:
érhettem*
2021. szept. 7. 09:44
2/14 A kérdező kommentje:
5-6 órás randikról beszélünk, miért nem engedte?
2021. szept. 7. 09:45
4/14 anonim 

válasza:

Vannak, akik azt kérdezgetik itt a gyakorin, hogy második randin megfoghatják-e a kezét. Mondom: a kezét, nem azt, amit ő neked fogott meg.
5/14 anonim 

válasza:

Neki nem olyan sietős, lehet hogy szégyenlős is. Ebben semmi fura nincs, majd ha jobban megismer lesz több is. :)
6/14 anonim 

válasza:

Már ott is aludt...? Wow. Majd következőre biztosan több mindent is enged gondolom.
7/14 anonim 

válasza:

Hát nem tudom, én nem látom azt a hatalmas különbséget ebben és szex között. Lehet fél fertőzéstől, pl. nemi herpesz orálisan is terjed. Igaza van, menejtek szűrésre mielőtt mást csináltok.
8/14 A kérdező kommentje:
Ja, biztos nem bízik még bennem, nyilván. Ezzel a testét nem adta oda, gondolom így van vele
2021. szept. 7. 10:38
9/14 A kérdező kommentje:
Rendszeresen járok szűrésre amúgy
2021. szept. 7. 10:38
10/14 anonim 

válasza:

Miért kéne bízzon egy idegen srácban? 2x találkoztatok eddig...
Egyébként meg nem bizalom kérdése, mert úgy is lehetsz fertőző, hogy nem tudsz róla. HSV2 csak egy példa volt, van még sok más ilyen vacak betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!