Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, majd bosszú után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, majd bosszú után visszavágó?

Figyelt kérdés

Több mint 4 év után a párom hűtlen volt hozzám, és smárolt egy pasival. Nem vallotta be, de 1 nap után megtudtam mástól. Bennem összeomlott a világ, de végül nem dobtam ki, de csak a bosszún járt az agyam. Nekem viszont egy nővel csókot követően, petting is volt. Én viszont elmondtam a páromnak. Nem tudtam magamban tartani. Ezután ő sem dobott ki. Azt mondta, ezt már nem akarja megbosszulni, mert nem vezet sehova és valamilyen szinten megérti, hogy nem tudtam tiszta fejjel gondolkozni, hogy ez ne történjen meg.

Első sorban a nők véleményére lennék kíváncsi, hogy valóban így gondolhatja és nem fog bosszút állni ezért?

(Tudom, hogy nagyon elcseszett egy pár vagyunk, kérlek ne erre reagáljatok, ha lehet.)

2016. júl. 21. 14:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Ez rajtatok áll.
2016. júl. 21. 14:28
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Téged a párod nem szeret.ennyi
2016. júl. 21. 14:28
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Mint nő, én nem állnék bosszút rajtad, hanem dobnálak. Olyan férfival, aki azon agyal, hogy bosszút álljon rajtam, nem maradnék együtt. A megbocsátást ezek szerint csak hazudtad, valójában hátba támadtad. Bármi is lesz ezek után, megérdemled.
2016. júl. 21. 14:40
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod #3-as, ment a +. Nem azért, hogy feltétlenül, szembeszálljak a véleményeddel, de ő is szépen hátba szúrt. Én persze elvetettem a sulykot, mert ez már, ha nem is szex, de "szexualitás" volt, amit tettem. Ok, te dobnál, ahogyan sok pasi is dobta volna a csókért.

Ha tegyük fel te mégis mellettem maradnál, legyen az oka, közös ház, gyerekek, stb. Úgy már bosszút állnál, vagy mit tennél?

2016. júl. 21. 14:45
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha én megbocsátok, akkor igazat mondok, nem hazudok. Megbocsátanék amúgy önmagában egy félrelépést talán. Amit nem bocsátanék meg az az, hogy valaki, akit a szövetségesemnek hittem, az ellenségemmé vált. Vagyis bosszúból csalt meg, nem azért, mert elkapta valami ellenállhatatlan vágy. Nem megy le a torkomon, hogy valaki, akivel együtt élek, azért csináljon valamit direkt, hogy nekem rossz legyen. Hogy ez a cél vezérelje.
2016. júl. 21. 14:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Erre szerintem aligha lehet értelmesen válaszolni. Az, hogy mással csókolózott, azt jelenti, hogy valami nincs rendben kettőtök között. Azt nem tudom neked megmondani mennyire bízhatsz a szavában, hisz nem ismerem és én sem vagyok egy bosszúszomjas ember szerintem az ilyesmi hülyeség, tehát a saját tapasztalataim alapján sem tudok okosat mondani.Viszont szerintem beszéljétek meg miért történhetett meg és próbáljatok erre odafigyelni, akkor talán nem jut eszébe, hogy bosszút kellene állni.
2016. júl. 21. 14:49
 7/18 anonim ***** válasza:

5-ös válaszadóval tökéletesen egyetértek, leírta amit én akartam. Ha valakit szeretek akár férfiként akár nőként nem csalom meg bosszúból, vagy megbocsátok vagy nem, de ha az utóbbi akkor nincs értelme folytatni.

Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de valami nem lehetett rendben a kapcsolatotokban már korábban sem, hisz ha én valakit szeretek nagy valószínűséggel nem kap el csak úgy a hév, hogy mással smároljak. Ha ez megtörténik, akkor két értelmes ember megbeszéli a dolgokat, hogy miért történt ez, a másik megmagyarázza az okát vagy nem, de te döntöd el, hgy tudod-e ezek után folytatni úgy, mint azelőtt, meg tudsz-e neki bocsátani.

Ha én lennék a lány ebben a kapcsolatban nem azért dobnálak, mert megcsaltál "többet csaltál, mint ő", hanem azért, mert mindezt bosszúból tetted nem pedig azért, mert elkapott a hév vagy valami gondod van a kapcsolatban. (Bár hogy hozzátegyem én szeretem a páromat és amíg ez így van akárhogy is nyomul valaki eszembe se jutna még csak megcsókolni se más.)

Úgyhogy én a helyében ahelyett, hogy bosszút állnék simán elhagynálak, hisz értelmetlen a kapcsolat ezek után.

2016. júl. 21. 14:55
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm #5, gondolom a #3-as is te voltál. Nem mondtam, hogy megbocsájtottam rögtön. Eleve azt mondtam neki, hogy visszaadom, de sajnos csúnyább lett belőle. Abszolút igazad van, ez teljesen szándékos volt.

Ez a cél vezérelt, de amint megtettem, olyan bűntudatom lett, hogy bevallottam.

Most együtt vagyunk. Néha előjön ez a téma, de amúgy csendesedni látszik a dolog.

2016. júl. 21. 14:56
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Óvodai belviszályok mai állása...
2016. júl. 21. 15:12
 10/18 anonim ***** válasza:
23%
Én mint nö jogosan tetted ,neked kéne hogy fel legyél háborodva ,és dobnod kellet volna egy normalis ember nem csalja meg a parjat.a hármas meg egy elkenyesztett ember
2016. júl. 21. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!