Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, majd bosszú után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás, majd bosszú után visszavágó?

Figyelt kérdés

Több mint 4 év után a párom hűtlen volt hozzám, és smárolt egy pasival. Nem vallotta be, de 1 nap után megtudtam mástól. Bennem összeomlott a világ, de végül nem dobtam ki, de csak a bosszún járt az agyam. Nekem viszont egy nővel csókot követően, petting is volt. Én viszont elmondtam a páromnak. Nem tudtam magamban tartani. Ezután ő sem dobott ki. Azt mondta, ezt már nem akarja megbosszulni, mert nem vezet sehova és valamilyen szinten megérti, hogy nem tudtam tiszta fejjel gondolkozni, hogy ez ne történjen meg.

Első sorban a nők véleményére lennék kíváncsi, hogy valóban így gondolhatja és nem fog bosszút állni ezért?

(Tudom, hogy nagyon elcseszett egy pár vagyunk, kérlek ne erre reagáljatok, ha lehet.)

2016. júl. 21. 14:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ #10-es. Nekem minden fajta vélemény megfelel. Kíváncsi voltam másokra is.

Az idő eldönti mi lesz. Valahogy egyikünk sem akart megválni a másiktól... ennek is oka lehet. Nem részleteztem, de sok sírás, veszekedés volt. De valamiért el tudom képzelni, hogy nem fog bosszút állni.

2016. júl. 21. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

3-as és 5-ös is vagyok, és nő vagyok. Biztos, hogy el vagyok kényeztetve, mert nagyon rendes a párom :)

Az a véleményem, hogy egy kapcsolatban mindenki eldöntheti, érte dolgozik, vagy ellene. A bosszúból megcsalás ellene dolgozás, az őszinte megbánás vagy a megbocsátás pedig érte dolgozás. Ez mindenkinek a személyes ügye, hogy mit választ, de aki a folytatást szeretné, annak nem érdemes a kapcsolat ellen dolgozni. Én, ha azt látom, hogy a másik ellene dolgozik, akkor egyedül nem látom értelmét, hogy küzdjek a folytatásért. Szélmalomharc volna. Egy csónakban csak egyfelé érdemes evezni, hogy közhelyes legyek.

2016. júl. 21. 16:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Jól írtad #3, de nem tudom, hogy te engem tartassz a jóval nagyobb bűnösnek, vagy sem. Ha úgy nézed ellene és érte is elmozdult mindkettőbk, nem csak én. Ő nem vallotta be, èn egyből. De nem mosdatom magam. Mindketten sárosak vagyunk már.
2016. júl. 21. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem tartok bűnösnek senkit, csak leírtam, amit gondolok. Ha úgy döntötök mindketten, hogy együtt előre, akkor hajrá! Lépjetek túl ezen. De ha az egyik léket vág a csónakba, miközben a másik a vizet meri, akkor ott ette meg a fene.
2016. júl. 21. 17:26
 15/18 anonim válasza:
49%
Szerintem adjatok még egy esélyt a kapcsolatnak tiszta lapokkal.
2016. júl. 21. 20:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, talán jobban is feltehettem volna a kérdést. Kicsit kíváncsi voltam a nők lelki oldalára a "férfi büszkeséggel" szemben. Mennyire lehet feldolgozni, hogy más ért hozzá a partnered testéhez. Tényleg látom rajta a megbánást az ő botlása miatt és látom rajta a megbocsátást is az én hülyeségem miatt. Szerintem van közös jövőnk, de ezt persze az idő dönti el.
2016. júl. 22. 08:43
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem dugjál is (ha még nem) és azt is mond el neki vagy ne is dugjál és úgy mondd neki hogy dugtál. No akkor minden ki fog derülni. Ha még ettől is okosabb vagy akkor több nővel is dugsz előtte, akár egyszerre.
2016. júl. 24. 18:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de szerintem komolyan gondolhatja hogy nem lesz bosszú. Valószínűleg fellélegzett a bűntudatból, hogy ennyivel megúszta, és így már egyikőtőtök sem vethet semmi ilyesmit a másik szemére.
2016. júl. 25. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!