Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, majd bosszú után visszavágó?
Több mint 4 év után a párom hűtlen volt hozzám, és smárolt egy pasival. Nem vallotta be, de 1 nap után megtudtam mástól. Bennem összeomlott a világ, de végül nem dobtam ki, de csak a bosszún járt az agyam. Nekem viszont egy nővel csókot követően, petting is volt. Én viszont elmondtam a páromnak. Nem tudtam magamban tartani. Ezután ő sem dobott ki. Azt mondta, ezt már nem akarja megbosszulni, mert nem vezet sehova és valamilyen szinten megérti, hogy nem tudtam tiszta fejjel gondolkozni, hogy ez ne történjen meg.
Első sorban a nők véleményére lennék kíváncsi, hogy valóban így gondolhatja és nem fog bosszút állni ezért?
(Tudom, hogy nagyon elcseszett egy pár vagyunk, kérlek ne erre reagáljatok, ha lehet.)
Köszönöm a választ #10-es. Nekem minden fajta vélemény megfelel. Kíváncsi voltam másokra is.
Az idő eldönti mi lesz. Valahogy egyikünk sem akart megválni a másiktól... ennek is oka lehet. Nem részleteztem, de sok sírás, veszekedés volt. De valamiért el tudom képzelni, hogy nem fog bosszút állni.
3-as és 5-ös is vagyok, és nő vagyok. Biztos, hogy el vagyok kényeztetve, mert nagyon rendes a párom :)
Az a véleményem, hogy egy kapcsolatban mindenki eldöntheti, érte dolgozik, vagy ellene. A bosszúból megcsalás ellene dolgozás, az őszinte megbánás vagy a megbocsátás pedig érte dolgozás. Ez mindenkinek a személyes ügye, hogy mit választ, de aki a folytatást szeretné, annak nem érdemes a kapcsolat ellen dolgozni. Én, ha azt látom, hogy a másik ellene dolgozik, akkor egyedül nem látom értelmét, hogy küzdjek a folytatásért. Szélmalomharc volna. Egy csónakban csak egyfelé érdemes evezni, hogy közhelyes legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!