Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők válaszait várom! Mi a véleményetek arról, ha a férfi udvarlása során a nőnek a virág mellé néha barkácsol, kézimunkát, tárgyi emléket készít kedvességből?
Emlékszem,hogy nagyszüleink idejében volt szokás, hogy a férfi udvarló kézimunkákat készített a kedvesének. Ez az időszak 1950-1990- ig volt jellemző.
Véleményem szerint, ma is helytálló lenne, ha a komoly kapcsolatra gondoló férfi időnként a virág mellé kézügyességét is megmutatná,és ezzel is kifejezné hogy szereti, nem csak az üzletekből venne valami tárgyat, amit karácsonykor vagy születés és névnapjára ajándékoz a nőnek.
Mi a véleményetek erről?
Na várj, te az udvarlást most úgy érted, hogy ismerkedés, vagy úgy is, hogy már párkapcsolat van a felek között, de még nem házasok?
Én az első esetben túlzásnak tartom ma már ezt, mert ha nem alakul ki belőle semmi, vagy hamar vége lesz a kapcsolatnak, akkor érted, most ott áll egy emlék a polcomon egy udvarlótól, aki "említésre se méltó" a későbbiekben?
Most ha tegyük fel 5 emberrel randizok, de nem jön össze igazán az egyikkel sem, csak a 6-kal, akkor a 6. nézegesse a polcomon, hogy az előző 5-től miket kaptam amiket két kézzel csináltak nekem?
Ha viszont az utóbbi, akkor annál nincs is jobb érzés, mikor a másik a saját kis kezeivel készít neked ajándékot és így fejezi ki hogy szeret. Szerintem ezeket az ajándékokat lehet a legtöbbre tartani, ezzel fejezi ki legjobban, hogy szeret, hisz időt és fáradtságot áldoz rá.
Én a hasznos ajándékokat szeretem, szóval se a virágra,s e az ilyen giccsekre nincs szükségem. Amelyik pasi figyelmes, az ezeket leszámítva is tud figyelmes lenni.
Az rég rossz, ha egy pasi csak ezekkel a tárgyakkal tudja kifejezni, hogy komoly kapcsolatot akar.
Az átlagos királylány amin nincs árcédula, lehetőleg 4-5, de ha lehet több számjeggyel, nem tudja értékelni.
Azzal hogy az illető tud barkácsolni, semmi garanciát nem ad arra hogy lesz aki cipelje a seggét a plázába és fizesse amit a királylány az aktuális - csajmagazinok által diktált - trendek alapján megkövetel.
En is a hasznos dolgokat szeretem. A virag jol esik, de mindenfele kezzel osszerakott porfogokra nincs szuksegem. Jobban esik egy konyv, valami hasznos elektronikai cucc (most epp egy powerbanknek orulnek) vagy akarmi amit hasznalni tudok a mindennapok soran, szerintem sokkal inkabb az mutatja a masik figyelmesseget, hogy meg tudja jegyezni, mire vagyik epp a masik, mire lenne szuksege es olyan ajandekkal lepi meg.
Persze ez kapcsolaton belul vonatkozik. Randizas alatt meg semmifele komolyabb ajandek nem kell, a virag boven eleg.
Ha megnézed egy csomó kérdés van itt, hogy a pasi semmit sem csinál és a nő az aki fúr/barkácsol/csapot szerel és nagyon nem tetszik nekik. Szóval igenis van igény az ilyen pasikra.
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem várom el a pasijelölttől, hogy sütit süssön nekem. Nem kell főznie/sütnie tudnia, ez egyáltalán nem követelmény nálam.
Viszont ha van valami amit szeret csinálni (barkácsolni), akkor nagyon kedves gesztusnak tartanám, ha valamit készítene nekem. Egy jópofa képkeret/könyvjelző/írószertartó/könyvtámasz/sminkcucctartó ezek nem haszontalan dolgok egyáltalán.
Mondjuk javaslom ne a második randin indíts ezzel, komolytalannak tűnnél. De egy alakuló kapcsolatba belefér.
Ha pedig már komolyodik a kapcsolat, simán csinálhatsz valami kisbútort vagy beépített polcot a lakásába...ahogy látod mit hogyan használ és mi könnyítené meg az életét. Sok nő szereti a barkácsoló típusú pasikat, ha egyszer családod lesz és házban laktok, nagyon jól fog ez jönni.
Nézd meg milyen stílusú a lakása és ahhoz passzoló valamit készíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!