Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők válaszait várom! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők válaszait várom! Mi a véleményetek arról, ha a férfi udvarlása során a nőnek a virág mellé néha barkácsol, kézimunkát, tárgyi emléket készít kedvességből?

Figyelt kérdés

Emlékszem,hogy nagyszüleink idejében volt szokás, hogy a férfi udvarló kézimunkákat készített a kedvesének. Ez az időszak 1950-1990- ig volt jellemző.

Véleményem szerint, ma is helytálló lenne, ha a komoly kapcsolatra gondoló férfi időnként a virág mellé kézügyességét is megmutatná,és ezzel is kifejezné hogy szereti, nem csak az üzletekből venne valami tárgyat, amit karácsonykor vagy születés és névnapjára ajándékoz a nőnek.

Mi a véleményetek erről?

2016. nov. 4. 08:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Na várj, te az udvarlást most úgy érted, hogy ismerkedés, vagy úgy is, hogy már párkapcsolat van a felek között, de még nem házasok?

Én az első esetben túlzásnak tartom ma már ezt, mert ha nem alakul ki belőle semmi, vagy hamar vége lesz a kapcsolatnak, akkor érted, most ott áll egy emlék a polcomon egy udvarlótól, aki "említésre se méltó" a későbbiekben?

Most ha tegyük fel 5 emberrel randizok, de nem jön össze igazán az egyikkel sem, csak a 6-kal, akkor a 6. nézegesse a polcomon, hogy az előző 5-től miket kaptam amiket két kézzel csináltak nekem?

Ha viszont az utóbbi, akkor annál nincs is jobb érzés, mikor a másik a saját kis kezeivel készít neked ajándékot és így fejezi ki hogy szeret. Szerintem ezeket az ajándékokat lehet a legtöbbre tartani, ezzel fejezi ki legjobban, hogy szeret, hisz időt és fáradtságot áldoz rá.

2016. nov. 4. 08:34
 2/17 anonim ***** válasza:
Aranyos gesztus. :)
2016. nov. 4. 08:45
 3/17 anonim ***** válasza:
44%

Én a hasznos ajándékokat szeretem, szóval se a virágra,s e az ilyen giccsekre nincs szükségem. Amelyik pasi figyelmes, az ezeket leszámítva is tud figyelmes lenni.

Az rég rossz, ha egy pasi csak ezekkel a tárgyakkal tudja kifejezni, hogy komoly kapcsolatot akar.

2016. nov. 4. 09:03
 4/17 anonim ***** válasza:
10%

Az átlagos királylány amin nincs árcédula, lehetőleg 4-5, de ha lehet több számjeggyel, nem tudja értékelni.

Azzal hogy az illető tud barkácsolni, semmi garanciát nem ad arra hogy lesz aki cipelje a seggét a plázába és fizesse amit a királylány az aktuális - csajmagazinok által diktált - trendek alapján megkövetel.

2016. nov. 4. 09:25
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

En is a hasznos dolgokat szeretem. A virag jol esik, de mindenfele kezzel osszerakott porfogokra nincs szuksegem. Jobban esik egy konyv, valami hasznos elektronikai cucc (most epp egy powerbanknek orulnek) vagy akarmi amit hasznalni tudok a mindennapok soran, szerintem sokkal inkabb az mutatja a masik figyelmesseget, hogy meg tudja jegyezni, mire vagyik epp a masik, mire lenne szuksege es olyan ajandekkal lepi meg.

Persze ez kapcsolaton belul vonatkozik. Randizas alatt meg semmifele komolyabb ajandek nem kell, a virag boven eleg.

2016. nov. 4. 09:58
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a "porfogó" is oké, ha nem túl béna. De pl remek kompromisszum az sk süti - kézzel készül, és nem kell kerülgetni.
2016. nov. 4. 10:24
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is aranyos,de akkor éri meg,ha már van némi stabilitás.Tehát nem a kezdetleges időszakban.
2016. nov. 4. 10:33
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
A süti tényleg jobb. Nekem párkapcsolatban sem kéne, mert nem tudnám hova pakolni.
2016. nov. 4. 10:50
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Udvarlás alatt én is feleslegesnek tartom, de ha mondjuk tényleg nagyon kis dologról van szó az oké, de én igazából nem várok el se virágot, se más ajándékot csak úgy. Amikor meg alkalom van, akkor a kézzel készített dolgoknak sokkal jobban örülök mint valami drága bolti dolognak. Volt barátommal mindig készítettünk valamit egymásnak, de csak szülinapra, karácsonyra.
2016. nov. 4. 11:00
 10/17 anonim ***** válasza:
41%

Ha megnézed egy csomó kérdés van itt, hogy a pasi semmit sem csinál és a nő az aki fúr/barkácsol/csapot szerel és nagyon nem tetszik nekik. Szóval igenis van igény az ilyen pasikra.

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem várom el a pasijelölttől, hogy sütit süssön nekem. Nem kell főznie/sütnie tudnia, ez egyáltalán nem követelmény nálam.

Viszont ha van valami amit szeret csinálni (barkácsolni), akkor nagyon kedves gesztusnak tartanám, ha valamit készítene nekem. Egy jópofa képkeret/könyvjelző/írószertartó/könyvtámasz/sminkcucctartó ezek nem haszontalan dolgok egyáltalán.

Mondjuk javaslom ne a második randin indíts ezzel, komolytalannak tűnnél. De egy alakuló kapcsolatba belefér.

Ha pedig már komolyodik a kapcsolat, simán csinálhatsz valami kisbútort vagy beépített polcot a lakásába...ahogy látod mit hogyan használ és mi könnyítené meg az életét. Sok nő szereti a barkácsoló típusú pasikat, ha egyszer családod lesz és házban laktok, nagyon jól fog ez jönni.

Nézd meg milyen stílusú a lakása és ahhoz passzoló valamit készíts.

2016. nov. 4. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!