Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők válaszait várom! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők válaszait várom! Mi a véleményetek arról, ha a férfi udvarlása során a nőnek a virág mellé néha barkácsol, kézimunkát, tárgyi emléket készít kedvességből?

Figyelt kérdés

Emlékszem,hogy nagyszüleink idejében volt szokás, hogy a férfi udvarló kézimunkákat készített a kedvesének. Ez az időszak 1950-1990- ig volt jellemző.

Véleményem szerint, ma is helytálló lenne, ha a komoly kapcsolatra gondoló férfi időnként a virág mellé kézügyességét is megmutatná,és ezzel is kifejezné hogy szereti, nem csak az üzletekből venne valami tárgyat, amit karácsonykor vagy születés és névnapjára ajándékoz a nőnek.

Mi a véleményetek erről?

2016. nov. 4. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

kicsit vicces.

nem várnám el, hogy az udvarlás részeként megtanuljon horgolni.

ami jön. nekem zenét szokott játszani, nem is csak kifejezetten nekem, az is elég romantikus és intim.

2016. nov. 4. 11:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Udvarlás során furcsa, kapcsolatban már nem az. Virágot nem szeretem, nem is várom el. A kézzel készült apróságok jók, ha hasznosak és ismered már a másik stílusát.
2016. nov. 4. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Az attól függ, micsoda...

Én például a páromtól kaptam az udvarlási időszakban saját maga által készített, igen hasznos műszaki kütyüt. Azért adta, mert tudta, hogy nagy szükségem van rá.

De gondolom, te nem ilyesmire gondoltál...

2016. nov. 4. 11:53
 14/17 Sunshinedoll ***** válasza:
10%
Nem igénylem az ilyesmit udvarláskor (a virág jöhet), kapcsolatban ha kedved van hozzá, és úgy gondolod, örülnék is neki, felőlem barkácsolj szülinapomra valami cukit.
2016. nov. 4. 12:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ügyes, én kedves gesztusnak tartom, érdekesebb is, mint a virág, bár annak is örülnék.
2016. nov. 4. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Udvarlási fázisban bármilyen apróságnak örülnék, amiről tudom, hogy nem került sok pénzbe. Ha még ráadásul ő maga csinált valamit, azt kifejezetten kedves dolognak tartom.

De azt soknak érezném, ha valaki minden randira valami ajándékkal állítana oda.

Meg persze csak akkor érdemes venni/csinálni dolgokat egy lánynak, ha önzetlenül teszed és nem akadsz ki utána, ha esetleg nem jön össze a kapcsolat.

Sajnos itt az oldalon sokszor látom, hogy a pasik sírnak, hogy mennyit költöttek a randikon a csajra és mégse jött össze, mekkora pénzkidobás volt az egész. Hát bakker, annyit költsön csak a lányra, amennyit jó szívvel rá tud szánni és nem sajnál.

2016. nov. 4. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:

"Viszont ha van valami amit szeret csinálni (barkácsolni), akkor nagyon kedves gesztusnak tartanám, ha valamit készítene nekem."

Az a "valami, amit szeret csinálni" nem lehet a sütés, főzés?

2016. nov. 4. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!