Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175 centis férfiként van értelme próbálkozni ha olyan párkapcsolatot akarok ahol testileg is vonzódik hozzám a párom, nem csak megtűr a kapcsolat előnyei miatt?
Igen, és én a 21-es válaszoló voltam és ezt a válaszodat azért másoltam be : ""Volt 165 magas párom (ő volt életem szerelme)"
Hogyhogy nem vagy vele akkor?"
Mert abszurd, hogy megkérdezed, hogy hogyhogy nincs vele akkor😂😂. Erre te azt válaszoltad nekem, hogy az én kérdésemre válaszolt a másik kommentelő. Én nem kérdeztem tőle, én csak tőled idéztem, hogy mivel te feltetted ezt a kérdést, már önmagában is arra utal, hogy baj van a fejedben. Szóval nem is értem, hogy ezen mit nem értettél.
Mi a problémád az 1 méter 75 cm-el kérdező?
Ez szerintem nem befolyasolja a par talalast. Szerintem jó. Képzeld el lattam toled alacsonyabb pasit es a bararnoje talan par centivel volt elonyben, gyerek voltam meg, sport klubba. Azota is boldog hazasok es gyerekuk is van.
A férjem 182 centi, én 161 vagyok.
Nekem ez így teljesen jó, kifejezetten szeretem, hogy ilyen magas. Szerintem te még alacsony is vagy a 175 centiddel. 😅
Amúgy nem ezen múlik egy párkapcsolat, ismerkedés, stb.!
Tegnap jött szembe velem egy pár Visegrádon. Csak 10centivel volt magasabb a csaj a párjánál kb...
Amúgy Neked semmi másra nincs szükséged csak egy józanító pofonra :D
Ez nem igaz.
Mindenki annyira értékes, amennyire a társadalom tartja.
Mert azért valljuk be, egy alacsony, csúnya srác lehet egy intelligens, jólelkű ember, ettől függetlenül a nőknek nem fog kelleni.
F
B.szhatja a belső értékeit, ha akármilyen okból nem vonzó a nők szemében szexuálisan, és emiatt nem tud mentálisan, illetve fizikailag kiteljesedni.
Mert az élet erről szól, nem másról. A szeretteinkkel együtt eltöltött idő maga az élet. Ha a kérdezőnek nincs párja, nulla/kevés barátja van, a magánélete is szignifikánsan romlik, hiába lehet ő remek ember.
És igen, a legtöbb lánynak a 175 cm nem elég sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!