Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párok akik más más országokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok akik más más országokban éltek mikor megismerkedtek, hogyan költöztetek össze?

Figyelt kérdés

Tehát akik távkapcsolatban éltek eleinte a párjukkal és akár több 1000km választotte al őket egymástól (de minimum nem ugyan abban az országban éltek) hányszor találkoztatok mielőtt összeköltöztetek? Ki utazott kihez és ki költözött kihez?

Én megismertem egy férfit aki nagyon szimpatikus nekem, szívesen megismerném, de nagyon esetlen vagyok és rettegek idegen környezetben lenni egyedül. Tőle nem várhatom el, hogy ide utazzon, nem is akarom hisz én élek más országba és idővel amúgy is Magyarországra költöznék, de hát neten keresztül nem tudom annyira megismerni, hogy biztosra tudjam megéri-e oda költözni a környékére, megbízható-e, egyáltalán a valóságban vonzódnék-e hozzá. Arrafelé nincs rajta kívül senkim, de ahol meg vannak ismerőseim, az nagyon távol van az ő lakhelyétől. Tanácstalan vagyok, elég kusza az egész. Félek kockáztatni, de nem akarom ezt a lehetőséget ezzel a személlyel suttba vágni.

Kíváncsi vagyok mások tapasztalatára.

2021. szept. 3. 12:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A fekete dákónak nagy hatalma van.
2021. szept. 3. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!