Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik szomszédom, de nagyon ritkán futunk össze. Hogyan tudassam vele, hogy tetszik és szívesen megismerkednék vele?
Figyelt kérdés
El fog hamarosan költözni ezért szeretném a dolgot felgyorsítani. Nőként csak ürüggyel kerülhetek közel hozzá, vagy simán megírhatom neki, hogy tetszik nekem ? Barátnőim mind különböző ürügyeket soroltak, hogy kérjem meg erre-arra, de nekem ez olyan fura dolog.. jobban szeretek nyílt lapokkal játszani, de erre azt mondták, hogy ha tetszem neki, ha nem, úgyis él a lehetőséggel, hogy megd.gjon. Mi a véleményetek, első sorban férfiak, ha tudnátok, hogy valakinek bejöttök, akkor nektek ha nem is tetszik, akkor is kedvesek lennétek csak azért h megfektessétek és kihasználjátok az alkalmat?2021. júl. 26. 00:35
1/16 anonim válasza:
Most szexet akarsz csak vagy kapcsolatot?
2/16 anonim válasza:
Ha eddig nem vett észre, mint nőt, nem hinném, hogy az esete vagy. Ha ezek után még próbálkozol, abból nagy valószínűséggel visszautasítás lesz - és még örülhetsz, ha udvarias formában.
3/16 anonim válasza:
Jól mondták a barátnőid, keress ürügyeket hogy kettesben legyetek ill. kommunikálni tudjatok. Ebből ha akar valamit le fog neki esni a kétforintos és előbb-utóbb lépni fog (HA akar valamit). Max. addig tudsz elmenni a méltóságod megőrzésével hogy azt mondod neki, de kár hogy elköltözik ilyen jófej/helyes/akármipozitívtulajdonság szomszédod nem tudod lesz-e valamikor és sopánkodsz hogy össze fogtok-e még futni. Akinek ennyiből sem esik le az nem akar tőled semmit.
4/16 anonim válasza:
Most mar nincs vesztenivalod. Valami olyan szoveget eressz meg, hogy azert, mert mashol fog lakni, te meg szivesen futnal vele ossze a magad reszerol. Ha ciki lenne, ugysem kell bujkalnod.
5/16 anonim válasza:
Hívd el egy vacsira,következő lépés tőle függ.
Sok sikert. 🙂
6/16 anonim válasza:
Egyből rázúdítani az érzéseid ijesztő lehet, viszont kitalálni valamit, hogy együtt legyetek, jó ötlet!
7/16 anonim válasza:
Hát én biztos nem élnék ilyen szexre éhes nők lihegésével.
Pláne ha költözés közepén vagyok.
8/16 anonim válasza:
Írj neki levelet, és tedd a postájába.
9/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd! Találsz sokkal jobbat! A szomszédot mégha költözik is hagyd a francba;)
10/16 anonim válasza:
én örülnék ha megirnád hogy tetszem neked...f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!