Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy lánnyal aki nagyon tetszik,2-szer találkoztunk, de azt mondta nincs túl a volt kapcsolatán. Hagyni kellett volna rögtön, de én rá akartam erőltetni magam, szerintetek ha hetek múlva írok neki még nincs midnen veszve?
A metrón szólítottam meg kb 1 hete 2 szer találkoztunk, azt mondta aztán gonosznak tartja magát hogy nem közölte azonnal hogy nincs túl a volt pasiján akivel májusban szakított. Én pedig voltam olyan f**z hogy rögtön kértem esélyt hogy találkozzunk mert meg volt már beszélve egy tali. És szemére hánytam hogy még nincs túl a volt kapcsolatán. Idegességemben még a volt pasijának is írtam hogy " kösz hoyg elb***tad az egészet" meg hogy "szerintem ti összeilletek" Ő tök intelligens módon válaszolt hogy nem érez iránta semmit és hogy a lánynak idő kell és hagyjak én is időt neki és sok sikert kíván, nem is mondja el a lánynak, hogy írtam neki.
Ma az egyik bevásárlóközpontban voltam ahol megláttam a dm-nél kasszában és meglátott. nem akartam azt higgyje, hogy követem és kutakodom utána, ezért bementem vettem valamit és a kasszánál közönyös volt de megmondtam neki remegve hogy "bocsi a multkoriert". Még nem törölt le facen, nem is írt.
Szerintetek ha jópár hét mulva írok csak neki és nem erőltetem a találkozást csak jóval később kérdezem meg van e kedve összefutni még van halvány esélyem?
Tényleg rosszul érezte magát mikor el kellett mondani hogy még nem heverte ki az exét, de én meg nagyon rosszul kezeltem a helyzetet és rmeélem nincs minden elcs***ve...
Előre is köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!