Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik szomszédom, de nagyon ritkán futunk össze. Hogyan tudassam vele, hogy tetszik és szívesen megismerkednék vele?
1. Szexet ? kapcsolatot? Hol olvastál te ilyet ? Tetszik és meg szeretném jobban ismerni mint embert. Ebből bármi lehet, barátság is akár. De úgy vagyok vele, hogy tetszik és szimpatikusnak tartom és mivel költözik (költözése után is egy városban fogunk lakni) addig amíg közel vagyunk addig szeretném vele felvenni a kapcsolatot.
2. A nőkkel elég félénk típus. Nem volt neki még komoly kapcsolata. Amúgy ismerőseivel, barátaival jó humorú, élénk srác, meg mindenki csak jót mond rá. Ha nem lenne a félénksége elfogadnám, amit mondasz, hogy már észre kellett volna vennie, de így az is bent a pakliban, hogy csak nehezen ismerkedik. Semmit nem szeretnék belemagyarázni mielőtt ezzel támadtok! Csak szimplán meg szeretném ismerni!
Köszönöm a válaszokat, igyekszem valami helyzetet keresni vagy kialakítani és beszélgetni vele.
Arra meg inkább nem is reagálok, hogy van aki ide keveri a szerelem témát. Nem vagyok nyilván szerelmes egy idegenbe :) Még csak azt sem tudom kapcsolatot akarok-e tőle, hisz nem ismerem rendesen!
Hány évesek vagytok?
Esetleg nem tudod mit szeret?
Szerintem hívd el sétálni és beszélgess vele,egy idő után szerintem ő is bátrabb lesz majd így akármi is lehet. 🙂
Túrázni is el hívhatod.
Sok sikert. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!