Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok ha akivel ismerkedtek/randizgattok bejelenti a bárban ahol iszogattok, hogy ö most elmegy nagywécézni és mikor visszajön mellétek ül és azt mondja szagold meg a kezem? Esküszöm igaz történet
Ez csak nekem iszonyat alpári és kiábrándító?
26 éves, fiú

Fúj: [link]
Amúgy ez undorító, aki ilyet csinál az valamilyen pszicho weirdo lehet, esetleg ő az a csaj akivel Jon Arbuckle randizott egyszer és a randi előtt 1 héttel még a dzsungelben élt és bekattant szegény.

nekem konrétan ilyen sztorim volt itt a fiú szintén nagyvécén volt, de ő nem jelentette be, csak én láttam, hogy onnét jött ki jóga óra előtt, és nem volt szappan se törölköző, tehát nem mosott kezet utána.
Nem tudjátok elképzelni, utána megfogta a kezem a gyakorlatok közben, forgott a gyomrom rendesen..de végig kellett egy órát gyakorolni vele...undoritó
ezek után ti fiúk csak fogjatok egymással kezet a régi jó szokás révén, soha nem tudhatod ki mit csinált előtte vele ...

"Mit szolnátok ha ..."
Azt mondanám, hogy úgy érzem, most ki kell mennem a mosdóba hányni.
Aztán kimennék pár percre, utána a pultnál szépen kifizetném, amit ittam, és hazamennék.

Kétszínűek vagytok páran.
Más is szagolgatja a kezét. Igen. Gusztustalan, de sokszor ösztönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!