Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szolnátok ha akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnátok ha akivel ismerkedtek/randizgattok bejelenti a bárban ahol iszogattok, hogy ö most elmegy nagywécézni és mikor visszajön mellétek ül és azt mondja szagold meg a kezem? Esküszöm igaz történet

Figyelt kérdés

Ez csak nekem iszonyat alpári és kiábrándító?

26 éves, fiú

2021. szept. 2. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég... milyen nő ez?
2021. szept. 2. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
En nevetnek 😁 Mondjuk kovetkezo randira azert nem hivnam🙃
2021. szept. 2. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Fúj: [link]

Amúgy ez undorító, aki ilyet csinál az valamilyen pszicho weirdo lehet, esetleg ő az a csaj akivel Jon Arbuckle randizott egyszer és a randi előtt 1 héttel még a dzsungelben élt és bekattant szegény.

2021. szept. 2. 16:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem, ezt egy 26 éves fiú csinálta. Bocsi, félreérthető volt
2021. szept. 2. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
lehet nem tetszettél neki, és igy akart lekoptatni, mi lett vele továbbra is találkozol vele?
2021. szept. 2. 17:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez tegnap történt. Azóta már írt hogy találkozzunk a hétvégén. de ezt kiábrándítónak találom. Mi lesz később, az orrom alá pukizik?
2021. szept. 2. 17:17
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

nekem konrétan ilyen sztorim volt itt a fiú szintén nagyvécén volt, de ő nem jelentette be, csak én láttam, hogy onnét jött ki jóga óra előtt, és nem volt szappan se törölköző, tehát nem mosott kezet utána.

Nem tudjátok elképzelni, utána megfogta a kezem a gyakorlatok közben, forgott a gyomrom rendesen..de végig kellett egy órát gyakorolni vele...undoritó

ezek után ti fiúk csak fogjatok egymással kezet a régi jó szokás révén, soha nem tudhatod ki mit csinált előtte vele ...

2021. szept. 2. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Neeee. Most akartam vacsizni. Hát, nem fogok. Kiábrándító, gusztustalan dolog szerintem. Egyrészt bejelenteni, de az hogy szagold meg a kezét... ááá valószínűleg nem is mosott kezet. :/
2021. szept. 2. 17:41
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mit szolnátok ha ..."

Azt mondanám, hogy úgy érzem, most ki kell mennem a mosdóba hányni.

Aztán kimennék pár percre, utána a pultnál szépen kifizetném, amit ittam, és hazamennék.

2021. szept. 2. 18:00
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Kétszínűek vagytok páran.

Más is szagolgatja a kezét. Igen. Gusztustalan, de sokszor ösztönös.

2021. szept. 2. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!