Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,lépett már vissza nálatok az ismerkedésből a pasi? Férfiak válaszára még inkább kiváncsi vagyok, ha elolvassák a történetet.
Szerintem három lehetséges oka van:
1, beijedt, rájött közben hogy mégsem áll készen komoly kapcsolatra
2, jobban megismert a randik alatt, és valóban azt érzi hogy nem illetek össze
3, talált közben más valakit, akivel jobban összeillik, és külsőre is vonzóbb nálad
Ez 2020, gyerekek. És azt gondolom ezzel mindent elmondtam.
Velem is ez történt csak rövidebb idő kellett hozzá, és én vagyok a férfi.
Köszönöm a válaszokat!
4-es Hogy jön ide a depresszió?
6-os Mi történt veled?
Nem feltétlenül depresszió, de akár az is lehet. Vagy valamilyen szorongásos betegség, hangulatingadozás. Szerintem nincs jó passzban, vagy maga sem tudja mit akar. Ha ez téged nem zavar és téged is érdekel a srác, akkor utánamehetnél a dolognak. Lehet csak egy kis biztatásra van szüksége.
Bármi is az oka a viselkedésének, valószínűleg nem a te készülékedben van a hiba.
Szerintem ott rontottátok el, hogy rögtön definiáltátok, hogy amit akartok, az komoly, azaz egy életre szól és ha nincs is kimondva, menyasszonyi ruha, család, gyerekek, holtomiglan holtodiglan...
Senki se szereti, ha birtokolni akarják. Talán kivéve akkor, ha szerelmes. Úgy tűnik, ő nem volt az. Mondjuk ilyen szempontból akkor nem rontottál el semmit. Én a helyedben nem engedném vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!