Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok,lépett már vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,lépett már vissza nálatok az ismerkedésből a pasi? Férfiak válaszára még inkább kiváncsi vagyok, ha elolvassák a történetet.

Figyelt kérdés
Hónapokig utánam volt egy pasi a volt munkahelyemről. 5 hónapig témázgatott rólam volt kolléganőmmel, próbált informálódni(szingli vagyok e stb.) Teljesen más dolog miatt rá írtam a közösségi oldalon, erre úgy felbátorodott hogy egyből ismerkedni akart, és bevallotta, hogy hónapok óta tetszem neki, de több éve szingli, és nehezebben ismerkedik. Randizni is elhívott, és tök jól sikerült,igaz éreztem rajta, hogy zavarban van, és, hogy rég volt dolga nővel. Aztán már másnap kérte a következő találkozót. Két hétig ismerkedtünk, irogattunk, telefonhívások folyamatosan órákat beszéltünk, tényleg nagyon odáig volt, és váltig állította, hogy komoly kapcsolatot keres,még a gyerektémát is ő hozta fel. Úgy tűnt nagyon komolyan érdeklődik, és azt is mutatta.(bizalmas dolgaiba is beavatott, pedig nagyon zárkózott tipus) A második randi után is minden okés volt, majd 2 napra rá felhívott, hogy hagyjuk, mert szerinte nincs kémia közöttünk, és ő leszűrte és az a megérzése, hogy nem is illünk össze. Teljesen lepadlóztam, hogy jól megvezetett a viselkedésével.. Azóta beismerte, hogy be is ijedt, hogy sok év utána újra pákapcsolatban kéne lennie valakivel,és arra célozgatott, hogy én ijesztettem el azzal, hogy komoly kapcsolatot keresek...De ezt az elejétől tudta. Annyit írt még, hogy őszinte akart lenni, és hogy jól érezte magát velem, de én jobban jártam volna, ha sose találkozunk, mert szarul jártam vele. Nem kezdett el újra írogatni, vagy nyitni. Eddig ami komolynak indult ismerkedésem az életemben, és több randiig eljutottunk, abból kapcsolatom is lett, sose gondolta meg magát a pasi se, én se. Vagy pedig az 1. randi után megbeszéltük, hogy több nem lesz. Én ilyen indokot sem hallottam még férfitól. Szerintetek mit ronthattam el? Vagy mit nem vettem észre? A jellemem nem jött be neki? Nem vagyok egy kihívó, rámenős nő. Jó fej, humoros, normális nő vagyok, sose okozott gondot férfiakkal társalogni, vagy randizni. Nem tudom elhinni, hogy megijedt annyira, hogy inkább dobta az egész ismerkedést. Szerintetek mi nem jött be neki, ami 2 randi után, hetek alatt esett le neki?

2020. szept. 2. 22:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem három lehetséges oka van:

1, beijedt, rájött közben hogy mégsem áll készen komoly kapcsolatra

2, jobban megismert a randik alatt, és valóban azt érzi hogy nem illetek össze

3, talált közben más valakit, akivel jobban összeillik, és külsőre is vonzóbb nálad

2020. szept. 2. 22:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan nő, akivel többször találkoztunk, kapcsolat lett volna a cél. Nagyon jól éreztem magam vele, rengeteget beszélgettünk, viccelődtünk, viszont hiányzott az a valami plusz, úgy gondoltam nem leszek belé sose szerelmes, egyre több külső tényező kezdett taszítani. Mivel láttam, hogy kezd többet érezni, hitegetni nem akartam így megbeszéltem vele majd bár barátság egy ideig megmaradt, idővel külön váltak útjaink.
2020. szept. 2. 22:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Abbol gondolom hogy eleinte komolyan gondolta, hogy a volt munkahelyemrol kozben hallottam, hogy buszken meselte hogy ismerkedunk, mutogatta a fotom is, es nagyon szoritottak, azt hitték mar osszejottunk, mire beismerte hogy ő miatta mégse. Nagyon rakeszult minden randira, es lattam rajta, hogy tetszem neki, igy ugy erzem utolag, valami nagyon taszító dolognak kellett volna kiderulnie a szemelyisegemrol,hogy ezzel indokoljon. Mar a masodik randiig is sokat beszelgettunk, leszűrhette volna akkor, hogy nem illunk össze,es ujabb találkozásnak nem is kellett vna lennie. Szamomra az volt a döbbenet az indokában, hogy hozzatette, hogy ő mar most belefaradt a sok telefonalasba meg irasba is amúgy... Férfiak ha már az ismerkedesbe elfaradnak az már intő jel szerintem.
2020. szept. 2. 23:37
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Csúnya dolog a depresszió.
2020. szept. 3. 00:36
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem benned van a hiba.
2020. szept. 3. 06:27
 6/14 anonim ***** válasza:
86%

Ez 2020, gyerekek. És azt gondolom ezzel mindent elmondtam.

Velem is ez történt csak rövidebb idő kellett hozzá, és én vagyok a férfi.

2020. szept. 3. 07:40
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

4-es Hogy jön ide a depresszió?

6-os Mi történt veled?

2020. szept. 3. 08:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
6 vagyok: Én is ismerkedtem egy lánnyal, komoly kapcsolatot akartam mindigis. És ugyanezzel a nincs szikra szöveggel koptatott le. Egész addig ki sem derült számomra, hogy ő valószínűleg csak kefélni akart.
2020. szept. 3. 08:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül depresszió, de akár az is lehet. Vagy valamilyen szorongásos betegség, hangulatingadozás. Szerintem nincs jó passzban, vagy maga sem tudja mit akar. Ha ez téged nem zavar és téged is érdekel a srác, akkor utánamehetnél a dolognak. Lehet csak egy kis biztatásra van szüksége.

Bármi is az oka a viselkedésének, valószínűleg nem a te készülékedben van a hiba.

2020. szept. 3. 10:26
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ott rontottátok el, hogy rögtön definiáltátok, hogy amit akartok, az komoly, azaz egy életre szól és ha nincs is kimondva, menyasszonyi ruha, család, gyerekek, holtomiglan holtodiglan...

Senki se szereti, ha birtokolni akarják. Talán kivéve akkor, ha szerelmes. Úgy tűnik, ő nem volt az. Mondjuk ilyen szempontból akkor nem rontottál el semmit. Én a helyedben nem engedném vissza.

2020. szept. 3. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!