Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,lépett már vissza nálatok az ismerkedésből a pasi? Férfiak válaszára még inkább kiváncsi vagyok, ha elolvassák a történetet.
Figyelt kérdés
Hónapokig utánam volt egy pasi a volt munkahelyemről. 5 hónapig témázgatott rólam volt kolléganőmmel, próbált informálódni(szingli vagyok e stb.) Teljesen más dolog miatt rá írtam a közösségi oldalon, erre úgy felbátorodott hogy egyből ismerkedni akart, és bevallotta, hogy hónapok óta tetszem neki, de több éve szingli, és nehezebben ismerkedik. Randizni is elhívott, és tök jól sikerült,igaz éreztem rajta, hogy zavarban van, és, hogy rég volt dolga nővel. Aztán már másnap kérte a következő találkozót. Két hétig ismerkedtünk, irogattunk, telefonhívások folyamatosan órákat beszéltünk, tényleg nagyon odáig volt, és váltig állította, hogy komoly kapcsolatot keres,még a gyerektémát is ő hozta fel. Úgy tűnt nagyon komolyan érdeklődik, és azt is mutatta.(bizalmas dolgaiba is beavatott, pedig nagyon zárkózott tipus) A második randi után is minden okés volt, majd 2 napra rá felhívott, hogy hagyjuk, mert szerinte nincs kémia közöttünk, és ő leszűrte és az a megérzése, hogy nem is illünk össze. Teljesen lepadlóztam, hogy jól megvezetett a viselkedésével.. Azóta beismerte, hogy be is ijedt, hogy sok év utána újra pákapcsolatban kéne lennie valakivel,és arra célozgatott, hogy én ijesztettem el azzal, hogy komoly kapcsolatot keresek...De ezt az elejétől tudta. Annyit írt még, hogy őszinte akart lenni, és hogy jól érezte magát velem, de én jobban jártam volna, ha sose találkozunk, mert szarul jártam vele. Nem kezdett el újra írogatni, vagy nyitni. Eddig ami komolynak indult ismerkedésem az életemben, és több randiig eljutottunk, abból kapcsolatom is lett, sose gondolta meg magát a pasi se, én se. Vagy pedig az 1. randi után megbeszéltük, hogy több nem lesz. Én ilyen indokot sem hallottam még férfitól. Szerintetek mit ronthattam el? Vagy mit nem vettem észre? A jellemem nem jött be neki? Nem vagyok egy kihívó, rámenős nő. Jó fej, humoros, normális nő vagyok, sose okozott gondot férfiakkal társalogni, vagy randizni. Nem tudom elhinni, hogy megijedt annyira, hogy inkább dobta az egész ismerkedést. Szerintetek mi nem jött be neki, ami 2 randi után, hetek alatt esett le neki?2020. szept. 2. 22:01
11/14 anonim válasza:
Az a borzasztó,hogy magadban keresed a hibát/okot,holott vélhetőleg a pasi az akivel vmi nem stimmel. Én is voltam hasonló helyzetben. A pasi kezdeményezett úgy,hogy hivatalos ügyben előtte párszor találkoztunk.A távolság miatt leveleztünk,szinte egész nap ahogy időnk engedte,akár pár szó erejéig. Aztán találkoztunk,beszélgettünk,majd ismét levelezés. És egyszer csak eltűnt. Minden magyarázat nélkül. Rákérdeztem mi az ok,családtag betegségével indokolta,de majd keres. Én is magamban kerestem a "hibát", biztos kiábrándult belőlem a nagy lelkesedés után. Aztán rájöttem,hogy vannak ilyen pasik. /nők is/. Akiknek nem kell ok,nincs magyarázat. Nem keresnek ma,holnap,aztán felejtenek,és tovább lépnek. Nem kell keresni az okot,a miértet,túl kell lépni lehetőleg lelki sérülés nélkül.
12/14 A kérdező kommentje:
Igazabol, most hogy újra egy helyen dolgozunk, igaz nem egyutt, de osszefutunk majd, foggalmam sincs hogyan viselkedjek majd vele. Ugy érzem, mivel ott akik közel állnak őhozza és vegigkisérték ahogy ismerkedunk, majd ő meggondolta magát..hát nem tudom mit gondolhatnak vajon rólam. Ki tudja mivel indokolta nekik, hogy mégse... Es igen még nekem nagyon kellemetlen ez a szitu, holott nem én toltam ki a pasival. Úgy érzem nekem ègő azok előtt, akik tudtak erről.
2020. szept. 3. 14:37
13/14 anonim válasza:
Próbáld meg a sima kollégális viszonyt. Köszönsz, munka ügyben ha kell beszéltek és ennyi.
14/14 anonim válasza:
Szerintem nem tudom. Én arra gondolok férfiként, hogy nem adtad könnyen magad, ezért felhagyott veled. Bár ehhez tudni kéne hogy volt-e a második randin kézfogás, csók, simulás, finom tipi-tapi stb. Illetve, hogy te ehhez a kérdéshez hogy állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!